Infó emelt szintű érettségire fel lehet készülni egy év alatt kb 0 tudással?
Igen, a programozást leszámítva szinte egyezik a középszinttel.
Word, PowerPoint, Weblapkészítés józan paraszti ésszel megoldható. Excel, Adatbázis kis gyakorlással, programozásra gyakorolni kell azért.
Én 2019 szeptemberben kezdtem programozni, mostmár egész jónak érzem magam benne, bár jó sok munkám is volt benne.
A programozás részhez annyit, hogy amit nagyon meg kell tanulni az a szöveges dokumentumból beolvasás és kiíratás - fájlkezelés - , de ez sem nehéz ezen a szinten, a többi rész bizony nagyon azon múlik, hogy milyen logikusan tudsz gondolkodni. Nem árt a programozási tételek ismerete.
A többi az valóban tanulás, ismét némi logikus gondolkodás és a klikkelgetés művészete + gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.
Valamint valóban hasznos az eddigi tételsorok átnézése és ott meglátod a szintet is és, hogy hogyan épülnek fel a feladatok.
Azt is javaslom, hogy olvasd át a javítási útmutatókat is , látni fogod mi mindenre lehet pontot kapni.
Szia!
Bennem pont ugyanez a kérdés merült fel tavaly szeptemberben. Én is kb a 0 ról indultam. Így utólag ,hogy megírtam az érettségit azt tudom mondani, hogy simán fel lehet készülni. Word, excel az nem bonyolult. Weblapszerkesztésben, ACCESben általánosan 0 felhasználói tapasztalata van sok embernek, de megtanulható. A programozás a legnehezebb, erre szánd a legtöbb időt. Nem elég csak a parancsokat ismerni. Egy gondolkodásmódot is meg kell tanulni. Hogy hol mit alkalmazz. De ha ráérzel utána már könnyű lesz. Power Point nagyon ritkán van. De ez se nehéz.
Azt ajánlom először kezdj közép érettségik megoldásával. És ha már azok nagyon mennek, áttérhetsz az emeltre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!