Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megsemmisítsem a szükségtelen...

Megsemmisítsem a szükségtelen bizonyítványaimat?

Figyelt kérdés

Általános iskolába kettőbe jártam, az egyikben 1-4. osztályt végeztem, a másikban 5-8. osztályt.

Az 1-4. osztályos bizonyítványkönyvet gondoltam eldobom, mert egyrészt rossz emlékek fűződnek hozzá, kettő a felső évfolyam el lett végezve egy másik iskolában, arról külön bizonyítvány van.

Jártam egy gimibe egy évig, ahonnan ki is léptem, mert gyűlöltm plusz nincs jegy a bizonyítványban, mert abban a tanévben 370 óra hiányzásom volt, így értékelhetetlen voltam.

Most érettségiztem le, egy másik suliban amit amúgy szerettem nagyon.

Minek őrizzek meg egy kb üres gimnáziumi bizonyítványt, meg egy alsó tagozatos bizonyítványt, amikhez csak rossz emlékeim fűződnek?

Szerintem elég lenne megtartanom a felső tagozatos bizonyítványt a másik suliból, ahol a 8 osztályt kijártam. Illetve azt a gimis bizit, ahol érettségiztem, a másik kb üres...

Mit tennétek?

2020. máj. 13. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Hogyan szedtél össze 370 óra hiányzást? Az átlag napi 2 órát jelent.
2020. máj. 13. 13:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem jártam be, mert kínoztak! Nagyon utáltam azt a sulit.
2020. máj. 13. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Elég valószínűtlen, hogy kellenének, de sosem lehet tudni. Pótolni meg nehéz. Eltenném egy fiók mélyére, de meg nem semmisíteném őket.
2020. máj. 13. 13:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Döntöttem végül, már a kukában van, 1x1 centis darabokra tépkedve mindkettő. Majd megkapom az érettségi bizonyítványomat, az úgyis kiüti az általános iskolait. Ettől függetlenül az 5-8. osztályos bizonyítványomatmegtartottam.
2020. máj. 13. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!