Hogy kezdjek neki az érettségire való felkészülésnek?
Figyelt kérdés
Tudom nem most kéne elkezdeni...de eddig nem tanultam jól és sajnos csak most jöttem rá hogy mennyire is fontos ez. Átlagaim nem jók szóval az érettségi jegyet szeretném majd duplázni de ahhoz az kéne hogy jól megírjam előbb. Tippek hogy tudnék a leghatékonyabban felkészülni?2020. ápr. 28. 23:02
2/4 anonim válasza:
Mérlegeld melyek azok az érettségi tantárgyak amik jobban/rosszabban mennek.Ennek függvényébe tölts időt az adott tantárggyal.4 évig tanultál,legalábbis ültel az iskolába valami csak rád ragadt ugymond,tehát már nem éri meg ráfeküdni egy-egy témakörre,inkább gyakorolj érettségiket.Legyen rutinod magyarból,idegen nyelvi szóvegértés,nézd át az esszé,érvelő szöveg formai sajátosságait stb.Én 11.es vagyok,rálátok a dolgokra,én így csinálnám.És minden este mondj el egy Miatyánkot!További szép estét😊
3/4 A kérdező kommentje:
köszi, jó hosszú hét lesz de menni fog :)
2020. ápr. 28. 23:26
4/4 anonim válasza:
Igazad van. Nem most kell elkezdeni tanulni. Alig több mint 1 hét alatt nem lehet normálisan felkeszulni az érettségire. Magyar, matek, angol könnyűek, csak józan paraszti ész kell hozzájuk. Egyedül a töri nehezebb, lexikális tudás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!