Van értelme őrizgetni az évek óta elvégzett iskolák jegyzeit, könyveit?
Az utóbbi 3 - 5 évben hányszor néztél bele azokba a könyvekbe, jegyzetekbe? Na látod , ez fog velük történni a következő 3-5 évben is.
Ezek szerint, nyugodtan kidobhatod mert nincs rájuk szükséged.
Igazából ezt te is tudtad még mielőtt a kérdésedet feltetted. De tessék megadtam neked azt a megerősítést amire vágytál.
Köszi! Nem voltam eddig biztos benne, de igy már megmerek válni tőlük, 1 2könyvet kifejezetten utáltam nem is tudom miert nem dobtam meg ki, akarhanyszor ranezek emlekeztet arra, hogy mi törtent amikor magammal cipeltem a könyvet; Vannak azert jó emlekek is, az egyetemi matekfüzetemet már ertelmezni se tudom
Gondolkodtam amúgy hogy eladom/vagy ingyen odaadom őket valakinek de a könyvek 3 4 ev alatt is változtak, ha mást nem egy kiadást újitottak rajtuk, a jogi könyveimmel már semmit se lehet kezdeni
Attól függ, milyen jegyzetekről, könyvekről beszélünk. Amiben elavult a tudás, nem érdemes őrizgetni.
De vannak, amiket igen. Gépészmérnöknek tanulok, és bizony időnként előfordul az ajánlott irodalmat olyan, amit 20-30-40 évvel ezelőtt adtak ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!