Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van értelme őrizgetni az évek...

Van értelme őrizgetni az évek óta elvégzett iskolák jegyzeit, könyveit?

Figyelt kérdés
könyvekkel van tele az egész kamra, nem tudom őket már hol tárolni, arra gondoltam, hogy egy papír újrahasznosító hulladékban jobb helyen lenni. Ti mit gondoltok? Miért ilyen ,,nehéz'' megválni tőlük? Pedig már szinte biztos, hogy nem fognak kelleni
2020. ápr. 20. 23:15
 1/5 anonim ***** válasza:
45%

Az utóbbi 3 - 5 évben hányszor néztél bele azokba a könyvekbe, jegyzetekbe? Na látod , ez fog velük történni a következő 3-5 évben is.

Ezek szerint, nyugodtan kidobhatod mert nincs rájuk szükséged.

Igazából ezt te is tudtad még mielőtt a kérdésedet feltetted. De tessék megadtam neked azt a megerősítést amire vágytál.

2020. ápr. 20. 23:46
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Én eleinte úgy voltam velük, hogy jó lesz majd ha lesz gyerekem vagy más ismerős gyerekének ha iskolás lesz, de aztán már úgy voltam vele, hogy úgyis lesz nekik másik tankönyvük. A füzeteim általában vastagabb füzetek voltak, amikbe előfordult hogy 3 tárgyat is vezettem, így csak összezavarnám őket. A helyedben megválnék tőlük, csak fogják a port :)
2020. ápr. 20. 23:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi! Nem voltam eddig biztos benne, de igy már megmerek válni tőlük, 1 2könyvet kifejezetten utáltam nem is tudom miert nem dobtam meg ki, akarhanyszor ranezek emlekeztet arra, hogy mi törtent amikor magammal cipeltem a könyvet; Vannak azert jó emlekek is, az egyetemi matekfüzetemet már ertelmezni se tudom

Gondolkodtam amúgy hogy eladom/vagy ingyen odaadom őket valakinek de a könyvek 3 4 ev alatt is változtak, ha mást nem egy kiadást újitottak rajtuk, a jogi könyveimmel már semmit se lehet kezdeni

2020. ápr. 21. 00:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen jegyzetekről, könyvekről beszélünk. Amiben elavult a tudás, nem érdemes őrizgetni.

De vannak, amiket igen. Gépészmérnöknek tanulok, és bizony időnként előfordul az ajánlott irodalmat olyan, amit 20-30-40 évvel ezelőtt adtak ki!

2020. ápr. 21. 07:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon megértelek! Nálunk ugyan a pincében voltak elrakva a tesóm és az én könyveim. Az eddigi összes.. Én is sajnáltam, de bele sem néztünk már egyikbe sem,be voltak dobozolva. Fájó szívvel tavaly előtt tavasszal összeszedtük mindet és elvittük a hulladékudvarba. Azóta sem kerestük egyiket sem. Úgy voltam vele,ha valamit még tanulnék,úgyis teljesen más könyv/jegyzet kell hozzá.
2020. ápr. 21. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!