Idén be lehet kerülni orvosira 420 pont alatt is pl pécsre? Csak mert idén 20000 fovel kevesebben jelentkeztek egyetemre
Idén valószínűleg jó sz*R emeltek lesznek. Nem lehet arra számítani hogy sajnálatból egyszerűbb lesz az érettségi, mert a feladatlapokat sorsolják.
Emelteteg meg nehéz jóra megírni, igaz amit valaki írt, hogy a szóbelivel javítani szoktak. Tavaly én 6%-ot javítottam a bioszon. És 8%-ot a kémián. Most annyi a rossz tényező, hogy tuti csökkennek a ponthatárok.
De azt ne felejtsd el, hogy ez egy rangsor. Az utolsó felvett ember pontszáma a felvételi pontszám. Minél magasabban állsz annál biztosabb.
Pl tavaly én szentül hittem, hogy 419 pont elég lesz. Voltak hírek, hogy ez rosszul sikerült, meg az rosszul sikerült mindenkinek. Borzasztó volt a ponthírdetés. Most szerintem is csökkenni fog, de megyek vizsgázni :D megpróbálom a lehetetlent... Javítani a 80-as bioszt és a 66-os kémiát írásban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!