Vajon felvettek? Központi felvételi
Figyelt kérdés
Aki ebben az évben írta a felvételit, mennyi pontot írtatok, és szerintetek felvettek-e titeket oda ahova menni szeretnétek? :D 23-án megtudjuk. Én már eléggé izgulok!2020. ápr. 16. 22:03
11/50 anonim válasza:
Ha te mondod, akkor biztos így lesz. Én remélem, hogy minél hamarabb megtudom, mert már egyre jobban izgulok.
12/50 anonim válasza:
Szia! Én 90 pontot írtam, és felvettek abba a gimnáziumba, ahova menni szeretnék :) szurkolok nektek, és gratulálok mindnekinek!
13/50 anonim válasza:
7-es vagyok egyébként, 93 pontom lett és tudom, hogy bent vagyok, csak olyan jó lenne már a megerősítés :D
14/50 A kérdező kommentje:
Az nem semmi előző kettő válaszoló! :D gratulálok nektek
2020. ápr. 20. 15:25
15/50 anonim válasza:
Köszi!Én is gratulálok neked, biztos bekerülsz! ;)
16/50 A kérdező kommentje:
Mostmár nagyon izgulok, 1 nap és megtudjuk, nagyon remélem hogy felvettek, elég nagy esély van rá, de akkor is nagyon ideges vagyok :O
2020. ápr. 22. 11:41
17/50 anonim válasza:
Jézusom tényleg!!!!
Hánykor rakhatják fel holnap?
18/50 A kérdező kommentje:
Nem tudom, remélem nem estig kell várni :O
2020. ápr. 22. 13:52
19/50 A kérdező kommentje:
Ahova menni szeretnék ott tavaly este tízkor rakták ki.. Hát ha most is addig kell várni én megőrülök
2020. ápr. 23. 08:55
20/50 anonim válasza:
Nekem pedig van egy olyan érzésem, hogy az általam megjelölt iskolákban nem fogják kitenni ma a listát. Én állandóan nézegetem anyukám e-mailjét, mert azt adtuk meg értesítendő címnek, úgyhogy szerintem onnan fogom megtudni, hogy hova megyek jövőre. Nem hinném, hogy hamarabb teszik ki az oldalra, minthogy elküldjék személyesen az üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!