Vajon felvettek? Központi felvételi
Figyelt kérdés
Aki ebben az évben írta a felvételit, mennyi pontot írtatok, és szerintetek felvettek-e titeket oda ahova menni szeretnétek? :D 23-án megtudjuk. Én már eléggé izgulok!2020. ápr. 16. 22:03
1/50 anonim válasza:
Már 23-án??? :O Én összesen 66 pontosat írtam, ebből a matek 29, a magyar pedig 37. Nem valószínű, hogy felvesznek az elsőnek jelölt iskolába, de van egy kevés esélyem. Na, és neked? Hány pontos lett a felvételid, és szerinted felvesznek oda, amit elsőnek jelöltél?
2/50 A kérdező kommentje:
Én 72-t írtam, és szerintem fel fognak venni, legalábbis nagyon remélem :D ez egy vidéki gimnázium, a helyi gimi, de sokan ide szeretnének menni! Tavaly meg tavalyelőtt az utolsó bejutó 120-140 körül volt, én most az 54. Vagyok!
2020. ápr. 17. 07:55
3/50 anonim válasza:
De jó neked! Nem tudom, hogy pontosan mit neveznek vidékinek. Ami nem Budapest? Na mindegy. Én 135. vagyok a listán, és az utóbbi évek utolsó bejutottai olyan 130-140. körül voltak, így tényleg nincs valami sok esélyem. De a második iskola sem rossz, szóval nem akkora tragédia, ha nem jutok be. Egyébként neked is a magyar sikerült jobban?
4/50 anonim válasza:
120-140-et akartam írni. (Így még rosszabbul hangzik, hogy 135. vagyok. :C )
5/50 A kérdező kommentje:
Igen, a magyarom nekem 42 a matekom pedig 30 pont lett! Nagyon örültem neki, mert otthon inkább 60 pont környékén számoltam, amivel szintén meg lettem volna elégedve..:)
2020. ápr. 17. 12:31
6/50 A kérdező kommentje:
Szerintem simán lehet esélyed! Szerintem ez a felvételi könnyebb volt mint a tavalyi, nagyjából egy szinten lehetett a 2018assal vagy picit nehezebb. Szóval szerintem a bejutások most hasonlóak lesznek a 2018ashoz!
2020. ápr. 17. 12:33
7/50 anonim válasza:
Szia, hogy érted, hogy 23-án megtudjuk? Úgy tudom hogy 30-ig érkeznek a levelek.
8/50 A kérdező kommentje:
23-án már a weboldalon fent lesz, és 30-án pedig a levelet kapjuk meg
2020. ápr. 19. 17:12
9/50 anonim válasza:
"A Hivatal ezt követően 2020. április 23-ig elkészíti, és a középfokú iskoláknak megküldi a hivatalos végeredményt (az egyeztett felvételi jegyzéket). ... A felvételt hirdető középfokú iskola az egyeztetett felvételi jegyzék alapján, 2020. április 30-ig megküldi a felvételről vagy az elutasításról szóló értesítést a jelentkezőnek (szülőnek), továbbá az általános iskolának."
(Ezen az oldalon olvastam: [link]
De akkor 23-án csak az középiskola tudja meg, hogy kik jutottak be, nem? Utána eltelhet pár nap is, mire elküldik mindenkinek az eredményt. Tehát végülis 23. és 30. között fogjuk megtudni. (Én vagyok az #1, #3 és #4.)
10/50 A kérdező kommentje:
Ahova én jelentkeztem ott már tavaly is fent volt 23-án, meglátjuk.
2020. ápr. 19. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!