Mi a fene van már az érettségivel?
De ki irta hogy most kezdett ismetelni?
En annyit irtam hofy ismetlek... azt nem hogy mikor kezdtem de hat ennyi esszel mint ami neked van ;) na csa
Most jól esik a személyeskedés, komolyan? A saját helyzetemet írtam le, kit érdekel, hogy te mikor kezdél el ismételni, vagy írtad-e egyáltalán ezt. Olyan nagy fontosságot kerítessz a szavaidnak, pedig még csak a kérdésben sem vagy érintett.
Értékeljük a te nagyságodat, hogy te ebben a szituban is tök jól helytállnál, de cserébe legyél már annyira bölcs, hogy nem sértegeted azokat, akik hátrébb vannak...
Sajnos csak nevetni tudsz rajta.
úgy gondolod ez a helyes hozzáállás? Valakinek problémája van egy bizonyos feladattal, amit te kisujjból elvégeztél, és mi erre a reakció?? "Ne rinyálj, én is elvégeztem, jaj de erős, okos, talpraesett vagyok, mit kell sírni" Tessék, ez a példamutatás...
"#5: És az ismétléshez miért kell idegeskedni?:D
Meg ne haljanak idegösszeroppanásban. Aki tanult eddig annak tök mindegy melyik nap lesz megtartva, de rinyáljatok még száz kérdésen keresztül."
Nem az érettségi frusztrálja őket, hanem ez a koronavírus, ez a bizonytalanság, a stressz. És pl te még mondjuk nem hallottál olyat, hogy a stressz is mondjuk rányomhatja a bélyegét a teljesítményre? (Egyébként , ne aggódjatok, nem fogja, csak ezt most felhoztam!! Szóval nem kell aggódni, mert akkor attól csak mégjobban aggódni fogtok, tehát annyi aggódás meg fölösleges, tehát ne aggódjatok, minden rendben lesz, menni fog minden.) Ja és szóval tehát ott majd a feladatlapra koncentráljatok, és akkor menni fog. Mert egyébként az érettségi az már nem a tárgyi tudást, hanem szerintem a képességeket méri, ami szerintem tehát ezért sokkal jobb. Tehát nem nagyon sok köze lesz 1-2 tantárgyból ahhoz az érettséginek, hogy miket tanultatok órán, hanem az tehát a te képességeidet méri. Tehát nem kell aggódni miatta. Ezek a képességek meg már gondolom tavaly is megvoltak bennetek, csak elő kell rántani ezeket a képességeket. Semmi baj nem lesz. Egyébként, a másik, nem néztem a további kommenteket, meg, hogy jött-e már pontos hír, hogy akkor meglesz-e tartva, vagy mikor lesz; de szóval ne aggódjon senki, mindenki nagyon ügyes lesz!! Tudom, hogy pont ez a zavaró ez a bizonytalanság, de már nem kell sokat várni, mára már kiderül (ha eddig még mondjuk nem derült), de legkésőbb holnapra már szerintem biztosan. És akkor tudom, akkor még mindig lesz egy csomó stressz; mert addigra még valószínűleg nem gyógyul meg minden koronavírusos; de na. Szóval ne aggódjatok, minden rendben lesz. Minden rendesen fog alakulni, jó? Kicsit asszem ,belekapaszkodhattok egy ilyen gondolatba, hogy "Isteni gondviselés", tehát mindenki jelen tud majd lenni az érettségin, és nagyon szuperül fog teljesíteni!!!! Határozzátok ezt el magatokban!! :) Menni fog minden; minden rendben lesz!!!! :) Jó egészséget kívánok mindenkinek fizikait-lelkit egyaránt!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!