Csak engem idegesít ilyen szinten, hogy nincs döntés az
érettségivel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nehezebb koncentrálni így a tanulásra is, folyamatosan azt lessük többen, hogy mikor jelentenek be végre valamit ezzel kapcsolatban. Tudom, hogy ez a döntéshozóknak is nehéz helyzet, de ez a fajta bizonytalanság amiben vagyunk mi érettségi előtt állók nagyon rossz, én legalábbis nehezen viselem.
Én is baromira kivagyok már. Azt hittem, hogy legalább ma végre megtudunk valamit, erre még mindig semmi...
2020. ápr. 8. 19:17
2/29 anonim válasza:
Nem tudom mit kell ezen ennyit gondolkodni. Nyilvánvaló, hogy el kell halasztani későbbre. Ideális lenne őszre.
2020. ápr. 8. 19:25
3/29 anonim válasza:
Nekem tesóm érettségizik, ő is meg az összes ismerőse is teljesen kivan...komolyan nagyon sajnállak titeket. :/ nem úgy volt, hogy amúgy ma bejelentenek valamit?
2020. ápr. 8. 19:26
4/29 anonim válasza:
Én "csak" újraérettségizek, de jó lenne már tudni, hogy mi lesz, mikor lesz, van-e ebben az évben esélyem, hogy felvegyenek egyetemre.
2020. ápr. 8. 19:28
5/29 anonim válasza:
Engem nem érint, de szerintem sem fair a most érettségizőkkel szemben ilyen sokáig halogatni a döntést, akármilyen megoldás mellett is döntenek.
2020. ápr. 8. 19:31
6/29 anonim válasza:
nekem is csalódás volt, hogy ma sem jelentettek be semmit.
Én "csak" töri emeltet raknék, viszont Romániában lakom, úgyhogy így is megy a stresszelés...
itt már bejelentették, hogy júl.-ra kitolják az érettségit... nem mondtak pontos dátumot, mégis sokkal megnyugtatóbb, mint a 0 információ... és jún. közepén kezdődtek volna a szóbelivel a vizsgák, tehát jóval a vizsgaidőszak előtt tájékoztattak.
2020. ápr. 8. 19:34
7/29 anonim válasza:
"Nem tudom mit kell ezen ennyit gondolkodni. Nyilvánvaló, hogy el kell halasztani későbbre"
Remélem tudod, hogy egy csapat inkompetens idióta dönt az egészről, ahogy a NAT-ról is. Úgyhogy van miért aggódni.
2020. ápr. 8. 19:44
8/29 anonim válasza:
Nem. Legalább 75 ezer társaddal együtt (akik érettségiznek) idegeskedsz, hogy mi lesz majd.
2020. ápr. 8. 20:04
9/29 anonim válasza:
Én nem érettségizem (már 10 éve túl vagyok rajta), de teljesen megértek mindenkit, aki nehezen tűri ezt a helyzetet. Én se lennék képes így tanulni, hiába tudom pontosan, hogy függetlenül az érettségi időpontjától és lebonyolításától most tanulnom érdemes. Elvonná a figyelmem a bizonytalanság.
2020. ápr. 8. 20:04
10/29 anonim válasza:
Minden tanuló idegeskedik most. Nekem például április 15-én kéne leadni a szakdogámat, de még nem tájékoztattak róla, hogy hogy lesz ez megoldva... Ráadásul húsvét is lesz előtte...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!