Esetleg tudnátok tanácsokat adni egyetemekkel/főiskolákkal kapcsolatban?
Igazság szerint az egyetemek honlapjain nem igazán igazodtam ki...én most végeztem el egy OKJ-s tanfolyamot és egy évet még kimaradok,hogy állást találjak egyetem előtt.
Mivel még nem tudom hova jelentkezzek, így csak tanácsot szeretnék kérni, mert sok minden érdekel, a szakács szakma, az óvodapedagógus , sőt a keleti nyelvek és kultúrák is.
Azt szeretném kérdezni,hogy melyek a legjobb egyetemek, milyen szakot tudtok még ajánlani, illetve van-e esti képzés egyetemen?
Minden érdekelne és kérlek, ha nem tudtok értelmesen válaszolni, inkább ne tegyétek, mert ez tényleg nagyon fontos számomra. Köszönöm
Ha dolgozni akarsz egyetem alatt, akkor levelezőre vagy távoktatásra jelentkezz. Olyan nincs, hogy esti képzés. Sokszor nappali képzésen is este 6-7-kor kezdődnek még az órák.
Nem tudom milyen okj-t végeztél, de bizonyos okj-s képzések pluszpontot adnak bizonyos szakok esetében. Szóval utánajárhatnál, hogy attól függően, hogy hova jelentkezel kapnál-e. Bár levelezőn, távoktatáson kevés szokott lenni a ponthatár, mert kevesen jelentkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!