Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a fene van már az érettségi...

Mi a fene van már az érettségivel?

Figyelt kérdés
Nem bírom..

2020. ápr. 15. 14:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
15%

*folyamata

*helyzetet

2020. ápr. 15. 15:09
 12/30 anonim ***** válasza:
25%

#10: Olyan baromságokat írsz :D

2013-ban érettségiztem és nem az érettségi előtt 2 héttel kezdtem el ismételni, mert fontos volt, hogy bekerüljek egyetemre. Az itteni rinyálók fele nem tanult eddig semmit és reménykednek, hogy elmarad. Ez az igazság.

2020. ápr. 15. 15:09
 13/30 anonim ***** válasza:
15%

Vagy mert neked most megy a kilencedikes anyag ismétlése és ezért kapjatok pluszban haladèkot? Nevetséges...

Tudtátok a pontos időpontot. Nem lehetett eddig felkészülni?

2020. ápr. 15. 15:11
 14/30 anonim ***** válasza:
61%
Én örülnék ha megtartanák, de beteg személlyel élek együtt és nagyvárosban lenne az érettségim (kettő is) !!! Örülnék ha nem a járvány közepén kellene érettségiznem... (Te agytröszt, ha akkora egyetemet végzett személy vagy, akkor nem a ‘kis emberekkel’ állnál le itt vitázni. :)
2020. ápr. 15. 15:12
 15/30 anonim ***** válasza:
79%

Tévesen ítéled meg a rinyálok hadát. Az stresszel most a legjobban, aki igenis készül az érettségire, továbbtanulni. Zavarja őket a bizonytalanság, az egész kialakult helyzet. Tűkön ülve várják a megoldást. Aki eddig sem tanult, és magasról tojt az egészre, annak mi izgulnivalója akadna éppen most???

És egyébként is, ha 2013-ban érettségiztél, mégis minek töltöd az idődet az idei érettségizőkkel?

2020. ápr. 15. 15:14
 16/30 anonim ***** válasza:
12%
Milyen kis emberekkel? Egy szóval nem mondtam, hogy nagy embernek tartom magam. Csak én is végigcsinàltam ezt, és egyàltalán nem olyan durva az egész mint itt néhányan előadják.
2020. ápr. 15. 15:15
 17/30 anonim ***** válasza:
19%
#15: Mert ebben a kategóriában más téma pl érdekel, csak nem lehet semmi másról olvasni mert 2 milliószor van kiírva ugyanaz. Attól megoldódik valami? Mert nem hiszem. A normális kérdéseket meg alig látni. Angolból, németből szoktam itt segíteni házi feladatokban pl. De kötekedj nyugodtan.
2020. ápr. 15. 15:16
 18/30 anonim ***** válasza:
80%
Hallod cicamica, nem az érettségitől félek, hanem attól, hogy idő előtt elveszítem az egyetlen embert, aki van nekem.....
2020. ápr. 15. 15:16
 19/30 anonim ***** válasza:
77%
Én szépen beosztottam az időmet, és az okoz stresszet, hogy amit most kéne ismételjek, arra nem tudok úgy koncentrálni. Pedig ez a legfontosabb időszak. Nekem ne mondjátok, hogy ti már 9ben a vizsgatételeket böngésztetek, hogy majd hetekkel az érettségi előtt már csak a lábatokat lógassátok. Ha be is fejezte már valaki az érettségire való készülést, akkor is akad még tanulni való, mert nincs olyan, hogy mindenre, mindig tudod a választ.
2020. ápr. 15. 15:17
 20/30 anonim ***** válasza:
83%
Utólag is mindenki úgy tekint az érettségire, hogy egy kis piti feladat volt, de akkor ott, vizsga előtt és közben ez volt életetek egyik meghatározó időszaka.
2020. ápr. 15. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!