Hova menjek? Melyik egyetemre?
Figyelt kérdés
Jövőre kell választanom h hol szeretnék továbbtanulni.Egyetemre szeretnék menni de nem tudom h milyen karra.Ha végeztem az egyetemmel Amerikában szeretnék élni.Szerintetek mit kéne tanulnom amivel el tudnék ott helyezkedni?2010. júl. 26. 21:57
1/7 anonim 

válasza:

Abszolút semmi ötlet? Miben vagy jó? Ha lány vagy és szereted a gyerekeket, akkor tanulj csecsemőgondozónak, dajkának, sok amerikai család foglalkoztat bébiszittert.
2/7 anonim 

válasza:

De ha már így eltervezted, hogy kimész külföldre, akkor inkább a képzést is csináld ott.
3/7 A kérdező kommentje:
Arra sajnos még nincs lehetőségem h kinn tanuljak max az egyetem után tudnék kimenni.Jó vagyok nyelvekben és jól tudok kommunikálni tanácsokat adni...hmm...:/
2010. júl. 26. 22:21
4/7 anonim 

válasza:

csinalgass önismereti teszteket, ha annyira fogalmad sincs, hogy mi erdekel.
ha mar megvan egy irany (mernöki pl),akkor csak böngeszned kell az egyetemi karok kinalatat es rabökni egyre.
5/7 anonim 

válasza:

vmi csak erdekel. legalabb kedvenc targyad van a suliban?
6/7 A kérdező kommentje:
már megvan:) köszönöm szépen:)
2010. júl. 27. 17:35
7/7 anonim 

válasza:

Gyorsan kitalaltad, jo neked. barcsak en is ilyen gyorsan tudnek donteni, hogy legyen tovabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!