Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hova menjek? Melyik egyetemre?

Hova menjek? Melyik egyetemre?

Figyelt kérdés
Jövőre kell választanom h hol szeretnék továbbtanulni.Egyetemre szeretnék menni de nem tudom h milyen karra.Ha végeztem az egyetemmel Amerikában szeretnék élni.Szerintetek mit kéne tanulnom amivel el tudnék ott helyezkedni?
2010. júl. 26. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Abszolút semmi ötlet? Miben vagy jó? Ha lány vagy és szereted a gyerekeket, akkor tanulj csecsemőgondozónak, dajkának, sok amerikai család foglalkoztat bébiszittert.
2010. júl. 26. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
De ha már így eltervezted, hogy kimész külföldre, akkor inkább a képzést is csináld ott.
2010. júl. 26. 22:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Arra sajnos még nincs lehetőségem h kinn tanuljak max az egyetem után tudnék kimenni.Jó vagyok nyelvekben és jól tudok kommunikálni tanácsokat adni...hmm...:/
2010. júl. 26. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:

csinalgass önismereti teszteket, ha annyira fogalmad sincs, hogy mi erdekel.

ha mar megvan egy irany (mernöki pl),akkor csak böngeszned kell az egyetemi karok kinalatat es rabökni egyre.

2010. júl. 26. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
vmi csak erdekel. legalabb kedvenc targyad van a suliban?
2010. júl. 27. 12:58
 6/7 A kérdező kommentje:
már megvan:) köszönöm szépen:)
2010. júl. 27. 17:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Gyorsan kitalaltad, jo neked. barcsak en is ilyen gyorsan tudnek donteni, hogy legyen tovabb...
2010. júl. 27. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!