Valaki leírjá nekem. Hát konkrétán ezt az egész jogsiszerzési folyamatot?
Én most a virus miatt csak a Kresz vizsgáig jutottam el(még nem vezettem semmit).
Neten csináltam a tananyag tanulását.
Ha e-learningen vagy akkor is be kell menned az autóssuliba hogy aktiválják neked. Nekem már aznap kellett fizetnem ahogy bementem. Nekem kedvezményesen 135.000 , diák kedvezménnyel az egész vizsgás, emellett fizetnem kellett 4600at kressz vizsgára, és EÜ-re kell 20.000ret fizetnem. De diákként 140.000től kerülhet kb 200.000 Ft-ig. (autós sulitól függ).
Ga online csinálod a kresszt es befekezted szolni kell az autos sulinak kernek kresszre idopontot. Elnesz vizsgazni, ha megvan a vizsga, vissza mesz a suliba, ahol elintezik ki lesz az oktatod majd, mit, mennyit mikor kell fizetned.
Majd általában neked kell felhivnod a kiválasztott oktatód és vele megbeszélni, hogy mindkettőnknek mikor lesz jó a vezetés. Én nem hallottam még rossz oktatóról, csak arról ha nő vagy akkor remenykedj h nem noi oktatot kapsz(no novel nem jon ki jol hosszu tavon, hacsak nem turod el h ugatni fog).
Amint megvagy vezetéssel az oktatód kér időpontot forgalmi vizsgára, azért most nem tudom mennyit kell fizetni. Kihuzod, hogy merre kell vezetned, milyen parkolást csinálj. Ha átmész a vizsgán kapsz egypapirt vissza mesz az autos susiba, mesz az okmany hivatalba, es kiallijak a jogsid. Ket heten bellul meg van a jogositvanyod.
Ja es vezetesnel kell plusz ora, amit szintén az autos suli hataroz meg(2500tol lehet egeszen 5000 Ft-ig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!