Erettsegi elott allok 1 honappal irasbeli elott es az lenne a kerdesem hogs az egesz erettsegi amblok aki tul esett rajta mennyire veszes? Nem vagyok jo tanulo, SEMMIT nem tanultam a 4 ev alatt.
A tanarokkal halistennek jo kapcsolatot apolok , nem voltam az a szemtelen gyerek , emberi kapcsolatok
Van az osszessel
Szerintetek 2-3assal at fogok vergodni ?
18/F
Szia!
Én magántanár vagyok. Tavaly és tavalyelőtt is volt érettségiző tanítványom. Ha ők átmentek, akkor te is fogsz menni. Idén is vállalni akarok érettségizőket a többi tanítványom mellett. Meglátjuk mi lesz az online oktatás idején.
A mateking és a matek oázis is ingyenes a digitális oktatás miatt, a mozaik kiadó ingyenessé tette a tankönyveik megtekintését és a www.tankonyvkatalogus.hu
oldalon is találsz ingyenes könyveket. A Zanza tv eddig is ingyenes volt. A tévében érettségire felkészítő műsorok mennek, amiknek egy része Youtube-on is fenn van, több más információs videóval egyetemben.
Ha biztosra akarod azt a kettest, hármast (netalántán négyest) akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!