Kérhet rólam képet egy tanár?
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy ha egy tanár képet kér rólunk, ahhoz van valamilyen joga? Nem meztelent, vagy ilyesmi, csak hogy bizonyítsuk, hogy nem a netről szedtük le a feladat megoldásáról készült képet (merthogy barkácsolnunk kell otthon az órára és azt kell lefotózni), hanem tényleg elkészítettük-e. Abban biztos vagyok, hogy nem akar semmi rosszat, egy nagyon aranyos idősebb néni, aki próbál laza lenni (amit persze tisztelek is), hogy pl. most szelfit kért tőlünk. A probléma igazából annyi, hogy én semmilyen mértékben nem szeretnék kiadni magamról képet, még a közösségi oldalakra sem tettem ki semmit magamról, és nem akarok senkinek képet küldeni magamról.
Remélem érthető.
Köszönöm a segítséget!
Remélem, hogy a tanárok bőszen olvasgatják a GYK-eket is, hogy a sok lusta diák itt óhajtja MÁSOKKAL megoldatni a feladatait!
Könnyű lesz ráismerni a feladatra, ill. a szóhasználat alapján (fénykép nélkül is..) felismerni az illető diákot. :-D
De ezzel hogy bizonyítod, hogy nem a netről van?
Netről nem tölthetsz le ilyesmit, hogy utána azzal fotózkodj?
Ez nem bizonyíték semmire.
Utolsó, írta a kérdező hogy barkácsolni kell. Mit gondolsz, letölt netről egy komplett gyufásdoboz-babaházat, vagy mi? :) Ez nem egyszerű feladatmegoldás. E miatt nem értem az előző kiakadást sem, hogy itt akarják másokkal megcsináltatni a házit. Igen, sokan vannak, de ez a kérdés szerintem nem arról szól (megint csak kérdem, megkér itt valakit hogy csinálja meg, az meg elküldi postán? :))
Kérdező, megtehetni megteheti, de megértem a problémád, kishúgomnál pont az van amit fentebb írtak, hogy testmozgás közben kellene levideóznia magát, az szerintem sokkal kellemetlenebb, mint egy szelfi. De a cetlis megoldás jó lehet, neved ill. dátum mindenféleképpen legyen rajta, esetleg írd rá azt is hogy tudomisén "technika házi feladat", illetve ha azt is belefotózod, hogy a kezeddel tartod, akkor talán még hitelesebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!