Hogy kérhet a tanár a dolgozatban 41 fogalmat,37 személyt,28 évszámot, és 14 esszé-t? Még a puska írásra is lusta vagyok ennyi időt fordítani, nemhogy a tanulásra.
Hét érdekes :D
Nekünk csak tz-be szokott kérni egy rövid esszét de mindig megmondja, hogy melyik témakörből lesz aztán a régi érettségikből hoz.
Amúgy ez tz? Milyen témakör?
Én is felteszem magamnak ezt a kérdést vizsgaidőszakban, amikor egy hetem megy rá non stopban, hogy megtanuljak 60 minimum/beugró kérdést, 20 tételt és úgy 40 feladat levezetést A-tól Z-ig, teszem hozzá puskázni lehetetlen. :)
Az utóbbi néhány év alatt rájöttem, hogy az ember BÁRMIT képes megtanulni, meg sem kottyan, csak rosszat tesz a léleknek. :)
Olvasgasd el, próbáld felfogni mit olvasol és ha nincs is kedved tanulni, így azért ez az megmarad. Érettségire is tudni kell majd készülni, ez jó alapozás. :)
Hogy lehet egy tanár olyan szemét, hogy egy szigorlatra kiad 199 tételt és még mellé vagy 50 EKG-t beugrónak, úgy, hogy mellette van még másik kettő hasonló nehézségű szigorlatom?
Mekkora köcsögök ezek a tanárok...
Ha lusta vagy tanulni, akkor ne tedd. Bukjál meg és csinálj amit akarsz/tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!