Ti tudtok az egyetem mellett mást is tanulni?
Figyelt kérdés
Én szívesen tanulnék az egyetem mellett (pl. nézegettem pár okj-t vagy egyéb képzést, ami jó lehet vagy csak szimplán érdekelne) és sokan mondják is, hogy hasznos, ha mellette mást is elsajátítasz, több lábon áll az ember, tök jó hobbi is lehet stb. Viszont én nem is találok sehol olyan képzést, ami beleférne az egyetem mellett, hétvégi képzéseket pl. szinte sehol nem látok. Nyelvet is tanulok az egyetemen, de még arra sem jut annyi időm, hogy normálisan foglalkozzak vele.2020. febr. 29. 09:45
11/13 A kérdező kommentje:
Én nem Budapesten élek, így nem tudok Budapesten tanulni.
2020. febr. 29. 11:48
12/13 anonim válasza:
Kifogás az mindig lesz, ha nem vagy elég elszánt, bele se kezdj. Én sem budapesti vagyok, de a környékünkön is vannak hétvégi tanfolyamok. Én is most szeretnék elkezdeni majd egy hétvégi nyelvtanfolyamot, mondjuk igaz, nyelvtanfolyamból több hétvégit találni, mint pl okjból.
13/13 A kérdező kommentje:
Én pedig nem találok a környéken hétvégi tanfolyamokat...
2020. febr. 29. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!