Egyetem mellett munka? Többi lent.
Micsoda? 40 óra egyetem mellett? Ha hétvégén nem dolgozol akkor az szerintem nagyon megterhelő lenne, főleg elsősként.
Én amint Pestre költöztem, dolgozni kezdtem egyetem mellett és nagyon nehéz volt kezdetben megszokni. Természetesen sok rugalmas munkahely van, de ha gyakornoki helyet akarsz találni akkor ott sajnos kötött a munkaidő, napközben 8-9 és 17:30-18:00 között dolgoznak irodákban és általában a gyakornokokat is eszerint veszik fel, mennyire érnek rá napközben.
Én azt tanácsolom egyetem mellett 20-25 órát vállalj kezdetben, hogy hozzászokj. Pénzügy-számvitelen szerintem hamar találsz pénzügyi területen gyakornoki helyet, ezért emiatt nem aggódnék. Inkább arra figyelj hogy ne vállald túl magad a kezdetekben. Az egyetemhez hozzá kell szokni.
Szia!
Én másodéves vagyok és irodában pénzügyi osztályon vagyok gyakornok.
80 körül keresek heti 20 órában.
Én nyáron kezdtem,akkor nagyon jó volt,aztán ősztől amikor kezdődött újra az egyetem,eléggé nehéz volt. Keti 2 napot mentem 8 órában,amikor megoldottam hogy nsm kellett bemennem a suliba és egy nap az első óráról rohantam a cégbe(az nagyon rossz votl).
A vizsgaidőszak pokol, mert sok a vizsgám de közben ugyanúgy menni kell dolgozni.
Viszont sokat tanultam, lett tapasztalatom,kapcsolatokat építettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!