Én 14 éves lány vagyok és nem sokára Központi felvételit fogok írni! Mit kell erről tudni?
Figyelt kérdés
nagyon izgulok meg minden.....és szeretném tudni hogy azon kivűl hogy bemegyünk megírjuk miből áll még ez az egész...!2008. nov. 20. 19:22
1/4 anonim válasza:
én tavaly írtam. ^^ elballagsz a suliba ahol írod, megnézed, hogy melyik terembe kerültél, beengednek, leültök, aláírsz pár papírt, a felügyelő tanár elmond mindent amit tudnod kell, kiírják a táblára meddig írhatod, matek és magyar. kijössz és ennyi, várod az eredményt.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem köszi.....!!
2008. nov. 20. 19:34
3/4 anonim válasza:
én 4 éve írtam:S:S kiba.szott sz..r:D:D:D na jo nem nyugi nem parás halál könnyű az egész:P 90% a minimum amit elérsz:P:D:D télleg nem parás:)sok sikert
4/4 anonim válasza:
Szia! érdeklődnék hogy hpgy sikerült?XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!