20 éves lány vagyok. Kiskorom óta a rendőrtisztire szeretnék menni. Sajnos a magasságom miatt eddig nem próbáltam meg a felvételit, csak 159 cm vagyok. Hogy nyerjek felvételt?
Figyelt kérdés
(nőknél követelmény a 162 cm)Ezt tényleg komolyan veszik! Az érettségim nem lett rossz, imádok edzeni, a fizikai gyakorlati felvételim tudom,hogy sikerülne. Csak előtte van orvosi vizsgálat, ahol megmérnek...és már el is küldenek. Mit csináljak? Nőni már nem fogok. Nehogy már 3 centin múljon :( Valahogy lehet protekciót szerezni?2008. máj. 5. 17:46
1/15 anonim válasza:
Húúú... én is oda akarok menni, és én meg 156 cm vagyok, viszont 17 éves...még nőhetek.
Ha minden más jól sikerül, szerintem felvennének!!!!! PRÓBÁLD MEG ÉS REMÉNYKEDJ! Veszíteni valód NINCS!!
2/15 anonim válasza:
Szerintem adj az orvosnak egy tízezrest, és akkor máris magasabb leszel ;) Viszont ha majd megvesztegetéses ügyed lesz, akkor azért nézz majd magadba.
3/15 A kérdező kommentje:
Utsó válasz jó:)
Végülis beadtam a jelentkezésemet, nem igazán van esélyem a felvételre, de azért megpróbálom...
2008. máj. 19. 13:58
4/15 anonim válasza:
A magasság nem a háziorvosodon múlik, az RTF-en központi orvosok végzik a vizsgálatokat. ÉS komolyan veszik nagyon a magassági előírást.
5/15 anonim válasza:
Nem akartalak megsérteni, de én is jeliztem az RTF-re és nagyon alaposan utána jártam mindennek. Én speciel 2 méter magas nő vagyok, de lehet hogy a kondim nem lesz megfelelő....
6/15 anonim válasza:
Az a furcsa, még nem olvastam olyan kérdést, amiben arra panaszkodik valaki, hogy nem jött össze elég pontja, ezért nem jutott be valahova. Szabályok között élünk. Elhiszem, hogy kellemetlen ez a megkötés, de tudomásul kell venni.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi,nem sikerült, de azóta a jogon tanulok! :)
2010. jan. 29. 22:34
9/15 anonim válasza:
Előző vagyok. Ha voltál flevételizni, és HEK-en is voltál, akkor kérlek írj már privit, lenne pár kérdésem a pszichológiával kapcsolatban.
10/15 anonim válasza:
Jah igen... most sokminden változott....lehet, hogy neked nem HEK-be kellett menni(Honvéd Egészségügyi Közponi, ami Bp.-n van) De ha voltál akár előszűrésen is pszichológiai "elbeszélgetésen", akkor kérlek írj már:D
/Persze csak ha akarsz, nem kötelező/
Előző voltam ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!