Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikortól lesz elérhető újra a...

Mikortól lesz elérhető újra a felvi fórum?

Figyelt kérdés
Azt írták, hogy csak 22.-én nem lehet majd elérni, hogy ne fagyjon össze a szerverük, azonban még ma sem elérhető.
2010. júl. 23. 11:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de jó lenne már. Nem felvételiztem ugyan, de 1-2 dolgot atótl még menéznék. Amúgy este 8 körül már talán jó lesz.
2010. júl. 23. 12:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Jaj, nem tudom, de már vagy 100szor próbáltam belépni... -.- Szeretnék a szakom fórumára írni, ismerkedni a többi sikeresen felvételt nyert társammal. :D
2010. júl. 23. 13:10
 3/10 A kérdező kommentje:
13:10 szintén :D Addig is, hova vettek fel? :) Én SE-ÁOK-ra megyek, és szeretnék már beszélni a többiekkel :D
2010. júl. 23. 13:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok :)

Először is: gratulálok! :) Engem SZTE-BTK anglisztikára vettek fel, legnagyobb álmom teljesült. :D

Sajnos a környezetemben sokaknak nem sikerült a felvételi, a legjobb barátnőmnek sem :'(, így kb. csak 'szaktársakkal' együtt tudnék most örülni, úgyhogy nagyon kéne az a felvi fórum! :D Meg persze ismerkedni sem ártana. ;) Te mész gólyatáborba, Kedves Kérdező? :)

2010. júl. 23. 13:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok^^ Nekem is egy álom vált valóra :) Sajnos nem megyek gólyatáborba (6 éves kis öcsimet akkor műtik, és szeretnék vele lenni), így ez az egy lehetőségem van, hogy ismerkedjek másokkal. Te mész?
2010. júl. 23. 13:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Helló, én is SE-ÁOK!:D én is fórumoznék, ha tudnék...:D grat hozzá!
2010. júl. 23. 14:42
 7/10 anonim ***** válasza:
14:42es vagyok, most olvastam csak végig, remélem öcsiddel nincs semmi komoly, de biztos nagyon örül, hogy ennyire vigyázol rá:)
2010. júl. 23. 14:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Epehólyagját vették ki, és eldurvult a heresérve (a koraszülöttekre rájár a rúd^^"), ezért kell szegényt műteni. Szerintem neked írtam egy másik kérdésnél, én vagyok a 79%-os :D
2010. júl. 23. 14:47
 9/10 anonim ***** válasza:

fingom sincs, mikortól, de ha azt mondták, h 23-án elérhető lesz, igazán az lehetne, nekem is hiányzik....

engem is felvettek, BCE-KTK gazdaságelemzés, és nyomorult 436-os volt a ponthatár, ezért hajtottam én?! :D

egyre inkább kezd tetszeni ez az egyetemesdi, remélem, tényleg jó lesz ^^

2010. júl. 23. 21:28
 10/10 anonim ***** válasza:
14:43 vagyok, nem tudom, hirtelen nem emlékszem...:D de ha beszélgetnél, akkor nyugodtan írj privát üzit, és MSN-ezhetünk vagy valami:)
2010. júl. 23. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!