A coospace-en keresztül bárki számára elérhető, hogy költségtéréses képzésen vagyok, nem lehet ezzel valamit csinálni?
Figyelt kérdés
Hiába törlöm, másnapra ugyanúgy kiírja, ami baromira zavar, mert szerintem senkinek semmi köze hozzá, hogy ki milyen képzésen van, pláne nem olyankor, amikor +500 000- Ft egy félév.2011. szept. 6. 20:47
1/5 A kérdező kommentje:
*költségtérítéses
2011. szept. 6. 20:51
2/5 anonim válasza:
Hát ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni, senki sem fogja szerintem ezt nézegetni. amúgy melyiik suliba jársz, nálunk nem látszik.
3/5 A kérdező kommentje:
SZTE...
De basszus, bárki láthatja, nemcsak a csoportom.
2011. szept. 6. 21:20
5/5 A kérdező kommentje:
Nem szégyellem, de mindenki tudja, hogy milyen az emberek reakciója, ha 750 ezer ft-ba kerül egy félév.
2011. szept. 7. 01:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!