Mennyire erős ezt egy tanárnak benyögni aki mondjuk úgy tetszik? Többi lent
Figyelt kérdés
Szval... mondjuk éppen ir a táblára, de kitakarja így nem tudom másolni és odaszólni neki: „nem rossz a kilátás, csak nem tudom leírni ami a táblán van”2020. febr. 4. 22:31
2/8 anonim válasza:
Ha megfelelő modorral, kellő tisztelettel mondod ezt, akkor egy vicces pillanat lehet belőle.
4/8 anonim válasza:
Szerintem ez elcsépelt, bunkó humor. Szerinted nem hallotta már minden nő ezerszer ennek valamelyik változatát?
5/8 anonim válasza:
Ha ki akarod mutatni a vonzalmad iránta, azt akarod, hogy biztosan tudja, akkor a tekinteteddel beszélj! Csak te és ő hallja, és a megfelelő tekintet többet mond minden szónál. Nem lehet elcsépelt és csak ritkán udvariatlan (erre ügyelj). De hidd el, egy nő megérzi, hogy ha valaki ÚGY néz rá.
6/8 anonim válasza:
Miből gondoljátok hogy tanárnőről van szó? Ritkább az az eset, hogy a diák fiúk szerelmesednek bele a tanárnőbe, mint a lányok a férfi tanárokba.
8/8 anonim válasza:
Olyan beszólást, mint ami a kérdésben szerepel, 100%, hogy fiú írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!