Inkább egy erős, híres gimnáziumba menjek, vagy egy olyanba, ahol a kedvenc nyelvemet tanítják, de a suli nem annyira tetszik?
Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 19:01
1/11 anonim válasza:
Milyen nyelvet szeretnél tanulni?
Kereshetnél más olyan iskolát ahol tanítják azt a nyelvet. Viszont ha neked fontos, hogy hol végezd el a gimis tanulmányaidatk, akkor ne a nyelvválasztás legyen az elsőrendű dolog. Azt akár magántanárral is tanulhatod, esetleg egy nyelviskolába is elmehetnél.
2/11 A kérdező kommentje:
A spanyol a kedvenc nyelvem. Viszont az erős, híres gimiben csak olaszul lehet tanulni. Szóval nem tudom. Olasz után könnyebb lesz a spanyol, azt tudom, de akkor inkább menjek abba a suliba, amit jobban szeretnék, és erősebb?
2010. márc. 3. 19:29
3/11 anonim válasza:
Erős suli=egész nap olyan dolgokat fogsz tanulni, amiknek később semmi hasznát nem veszed, ráadásul rengeteg lesz a házid...amiből semmit nem tanulsz meg...(közepes gimi= egyetemre simán felvettek ingyenes képzésre)
4/11 anonim válasza:
sok jó suli van, ahol lehet spanyolt tanulni. Szerintem nézz utána a kínálatnak.
5/11 A kérdező kommentje:
már nem lehet többet felvenni
2010. márc. 4. 19:38
6/11 anonim válasza:
Az érettségi könnyebb lesz a nehezebb sulival, emelt szintűt tehetsz több tárgyból. Az egyetemen a kritikus első egy-két féléved könnyebb lesz. Ennyi előnyt jelent egy erős középiskola.
Ehhez viszont sokat kell tanulni. Te döntsd el, hogy megéri-e!
7/11 anonim válasza:
az erőst és a hírest, javaslom.
8/11 anonim válasza:
az előző válaszolónak nincs sok sütnivalója. Menj, ahova jobban szeretnél :)
9/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.:)
már mindegy, az erős iskolát választottam:)
2010. júl. 26. 13:10
10/11 anonim válasza:
Megérte az erősebbet választani? Egyetemen vagy? Könnyen felvettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!