Másnak is ilyen drága a jogosítvány?
Nem buktam eddig semmiből.
Még csak 10 óra vezetésen vagyok túl, és már most 250 ezret meghaladtam.(ha mind a 30 óra vezetést beleszámolom, tehát ebben plusz órák nincsenek)
Ez hogy lehetséges, hogyha elméletben a 2019-es árak ilyenek voltak hozzávetőlegesen? (Vidéken tanulok)
Nekem ilyen áraim voltak (kaptam számlát)
Elméleti kresz tanfolyam 30 000
Elméleti vizsga dij 4600
Elsösegély tanfolyam 8000
Elsösegély vizsgadij 18200
Gyakorlati tanfolyam 3x 60 000
Gyakorlati vizsgadíj 11 000
+ netes kreszteszt 5000
+ orvosi 7200
(Pluszokat nem számoljuk akkor is valami nem stimmel)
Az origo nem a leghitelesebb forrás. Én 7 éve csináltam és gyakorlatilag ugyanilyen árak voltak.. Talán picivel kevesebb(pl az Eü vizsga tuti olcsóbb volt) , de azt az infláció bőven követte.
Sajnos nem olcsó, kihasznaljak, hogy úgyis kifizetik az emberek, ha kell nekik a jogsi.
Teljesen irrealis a cikk, már évekkel ezelött lehetetlen volt jogsit szerezni 200 alatt max valami kis vidéki suliban, protekcioval.
Bár tény, hogy 6000 Ft-ért egy ora az elég drága suli.
Köszönöm mindenkinek a megnyugtatást.
Kíváncsi leszek, hogy a munkatársam aki ugyanennél a sulinál teszi le a jogsit mennyibe fog kerülni neki pl.gyakorlati díj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!