Másnak is ilyen drága a jogosítvány?
Nem buktam eddig semmiből.
Még csak 10 óra vezetésen vagyok túl, és már most 250 ezret meghaladtam.(ha mind a 30 óra vezetést beleszámolom, tehát ebben plusz órák nincsenek)
Ez hogy lehetséges, hogyha elméletben a 2019-es árak ilyenek voltak hozzávetőlegesen? (Vidéken tanulok)
Nekem ilyen áraim voltak (kaptam számlát)
Elméleti kresz tanfolyam 30 000
Elméleti vizsga dij 4600
Elsösegély tanfolyam 8000
Elsösegély vizsgadij 18200
Gyakorlati tanfolyam 3x 60 000
Gyakorlati vizsgadíj 11 000
+ netes kreszteszt 5000
+ orvosi 7200
(Pluszokat nem számoljuk akkor is valami nem stimmel)
Hát nekem már évekkel ezelőtt is benne volt majdnem fél millába az egész cakk-pakk, mire harmadjára meg lett a forgalmi és ugye én vettem plusz órákat is, szóval nyugodtan számolhatsz többel. Valszeg Pesten kevesebb, mert több az iskola, muszáj versenyben maradniuk.
Persze az oktatón is múlik, hogy mennyit farag le a vezetési órádból ilyen-olyan ügyeit intézve, akkor aztán persze, hogy nem elég az alap óra, nem mindenki vezetget feketén a családtagokkal faluhatárban meg imitt-amott és persze érzék is kell hozzá s főleg lazaság, mert az izgalom sokat ront a vizsgákon.
Úgyhogy stimmel az, a jogsi megszerzése drága mulatság!
Konkrétan munkatársaim akik 2019 elején tették le ugyanennél az iskolánál, nem volt ilyen drága.
Az oldalakon nem volt ár ismertető, amikor mentem jelentkezni személyesen és rákérdeztem, akkor is annyit mondtak hogy felesleges számolgatni, mert változhat.
Mindenki isteníti ezt a sulit a környéken, a nagyobb szomszéd városból is sokan jönnek ide. Facebookon is jókat írnak.
Érdekes minden esetre.
Hiába kaptam szemtől szembeni tapasztalatot, valahogy nekem mégis drágább.
De hogy miért az még nem derült ki számomra.
Mindegy megszívtam :/
Köszönöm a válaszokat.
Hát hála az égnek az oktató jó fej, és végig vezetjük normálisan.
Nekem kb. 160k volt úgy, hogy minden meglett elsőre, 30 óra után vizsgáztam.
Így ránézésre emlékezetből az óradíj volt sokkal kevesebb. Gondolom az a 3x 60000 az a 30 óra, tehát 6000 Ft 1 óra??
Nekem 3.500 volt 3 éve.
Kevés az oktató és egyre drágább lesz szerintem, szóval igyekezz mihamarabb megszerezni a jogsit, mert lehet, hogy jövőre vagy ősztől még többre jön majd ki! Ez van!
Az a fontos, hogy az oktatód jó legyen, mert hiába veszel olcsóbban órát, ha xar a mester.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!