S. O. S Ti egyetemen váltottatok már szakot illetve kart? S. O. S
Figyelt kérdés
Az az helyzet hogy elkezdtem egy felsőfokú képzést, de nagyon messze van 2és fél órára csak oda, és meg legalább annyi vissza is, illetve nem igazán az én világom a szak amire járok és ezek miatt szeretnék váltani, de az indoklásba nem tudom milyen indokot írjak ami elég nyomós ahoz hogy átvegyenek.
mert pl ezt is meg lehetne oldani úgy hogy koliba menni vagy albérlet, de nem akarom ezeket.
2020. jan. 23. 21:25
2/6 anonim válasza:
Igazából bármit írhatsz, át fognak venni. Nem a köztársasági elnöknél folyamodsz kegyelemért...
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a jelentkezéskor miért nem tűnt fel neked, hogy a napi 5-6 óra utazás enyhén szólva fárasztó lesz.
3/6 A kérdező kommentje:
azért mert mikor jelentkeztem erre a szakra akkor nem tudtam melyik karra vesznek fel, mert 2 karon is indult a képzés és a felvétel után derült ki hogy 45 perc helyett utazhatok 2és fél órát, de már úgy intéztem utána hogy meglegyen a minimum kredit az átjelentkezéshez és így most a félév végén tudom intézni.
2020. jan. 23. 21:55
4/6 anonim válasza:
Honnan akarsz hova atjelentkezni?
5/6 anonim válasza:
Hány éves vagy, ez az első szakod?
6/6 A kérdező kommentje:
BGE-n belül a KKK-ról a KVIK-re.
19 éves vagyok és igen ez az első szakom :)
2020. jan. 24. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!