Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mindenki ilyen okos ebben az...

Mindenki ilyen okos ebben az országban? :D

Figyelt kérdés
Sorban olvasom... 430 pont, 440 pont, 450 pont... én egy átlagos gimnáziumba jártam, de ilyenről álmodni sem mertem, örülök a magam kis 395 pontjának... Szóval mindenki ilyen okos lenne itt? Akkor miért tart itt az ország? XD
2010. júl. 21. 13:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
65%

Nem emeli senki. A jelentkezől alakítják. Ez nem olyan dolog, hogy vki kitalálja, hogy akkor most itt meg ott nőjön ennyi meg annyi ponttal...

Amúgy attól is függ ám, hogy hova jelentkezel:) Pl orvosira jóval nehezebb összehozni 440-450 pontot, mint mondjuk olyan szakra, ahol szinte minden érettségi tárgyat elfogadnak.

Barátomnak pl minden olyna helyre, ahol nyelv a felvételi tárgy, maximális 480 pontja lenne. Mert baromi jó nyelvérzéke van, és az angol és a német nyelvvizsgájáért is anno 100%-os emelt érettségit kapott:D

De arra a szakra, ahova jár, kb 250 pontja lenne:D:D

Az meg marhára nem igaz, hogy azok lopnak, csalnak, hazudnak, akik okosak. A lopás pl kifejezetten a "butább" rétegekre jellemző.

És azért tart itt ez az ország, mert feleslegesen képezünk ki egy cosmó olyan embert, akire semmi szükség nincs. Ráadásul oké, hogy néhány sláger szakra 400 feletti pont kell, de csomó olyan van, ahol 200-300 a ponthatár...

2010. júl. 21. 19:55
 22/23 anonim ***** válasza:
49%
18:52! Kösz, de én már lelkileg készülök Pécsre:D persze az embert érhetik meglepetések...:) 18:06os vtamm
2010. júl. 21. 21:37
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

"Én szomorúan látom, hogy valakinek van arca ilyen 280-300 pontokkal bárhová is jelentkezni és itt teszi az agyát, egyik kérdésnél nagyon adta az eszét a semmire:D "

Nem az arcom miatt jelentkeztem, a 'drága édesanyám' miatt, aki kitalálta hogy kihagy a végrendeletéből ha nem diplomázok le. Nekem olyannyira mindegy, hogy mit fogok tanulni, és milyen papírom lesz róla, a lényeg hogy ne szólhasson egy szót sem ellenem az a büdös k*rva...

2010. júl. 22. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!