Nincs túl sok "énekes" Magyarországon szerinted? Lassan már olyan érzésem van hogy ebben a kicsi országban mindenki énekel, és mindegy milyen stílusban.
Jah, és az is elég nagy baj, hogy a 80%-nak nincs is hangja, csak apuci-anyuci bevásárolja őket, kiadnak egy lemezt, lesz max 1 slágerük, aztán elmennek zsűrinek v. műsorvezetőnek stb. stb...
A vége hogy eltűnnek annak a bizonyos békának a feneke alatt!
De. Képzeld el, hogy baromira érthető volt. Te nem érted. Úgy véled, hogy CSAK AZOKNAK VAN JOGA a zenéléshez, akik neked tetsző zenét játszanak? (Igen, az előbb is ezt kérdeztem, csak nem ennyire szájbarágósan.)
Én baromi kevés zenészt becsülök bármire is, mégsem kezdek el hőzöngeni akárhányszor látok/hallok egy olyan zenészt, aki nálam nem üti meg a mércét. Feltehetően valakinek az ő zenéje is tetszik, de főként nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy szerintem akárki kifejezheti magát, ahogy akarja. Amíg nem árt másoknak. Innentől kezdve ezt egy felesleges vergődésnek érzem.
Eloszor is. 19:18 mindent leirt. Jol.
Masodszor meg.
"Felmerül bennem a kérdés hogy akkor ki "dolgozik",és miért akar mindenki énekes és dj lenni."
Szoval szerinted egy remes dolog az, hogy valaki tesz valamit azert (megha nevetseges is ez olykor), hogy abbol eljen meg, amit szeret csinalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!