Mindenki ilyen okos ebben az országban? :D
Tavaly 390 pontom volt, ha ennyire tudni akarod, és attól, mert oda elég, még nem vmi nagy pontszámod van, ezen ne háborodj fel, ez nem sértegetés, ez tény.
Nem kellene hülyeségeket írnod, már megbocsáss, hogy jön ide mégis a lopás, hazudás, csalás?istenem..-.-
"Lemon7 válasza:
Állítólag a magyarok okosabbak, mert már ahhoz több ész kell, hogy valaki szabályosan magyarul beszéljen, írjon."
Hát ez egyáltalán nem igaz, népszerű legenda (ki ne szeretné okosabbnak hinni magát másoknál), de nem bizonyított.
Más részről ha szétnézel, hogy hányan beszélnek szabályosan és szépen, hát el fogsz keseredni.
Szerintem nem mindenkinek lett sok pontja:)
Én szomorúan látom, hogy valakinek van arca ilyen 280-300 pontokkal bárhová is jelentkezni és itt teszi az agyát, egyik kérdésnél nagyon adta az eszét a semmire:D
Amúgy ez a lopás, csalást én sem tudom, hogy most minek kellett felhozni? :)) abszolút nem ide tartozik.
Ha ez vígasztal, nekem 366 pontom van, úgy tűnik én már a hülye kategóriába tartozom. :-)
Egyébként az csak egy dolog, hogy mit írnak erre az oldalra, de ki tudja mi a valóság.
ma 18:06
Ne add fel, nagyobb esély van arra, hogy csökkenjen a ponthatár, mint hogy nőjön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!