Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tanultok? Melyik...

Hogyan tanultok? Melyik napszakban?

Figyelt kérdés

okj szakmai képzésre járok. 2 éves és most lesznek a vizsgák májusban, de olyan sok tétel van hogy alig tudom megjegyezni.Másnapra szinte elis felejtettem mit tanultam tegnap. Pedig nem vagyok hülyegyerek.

Már most annyira belefáradtam tanulásba, pedig csak tételek negyedét "tanultam" néztem át. Napi egy tétellel haladok , hogy alaposabban megmaradjon. Aztg többször átnézem egy nap , majd másnap kövi tétel.

Egyetemisták válaszát is várom, hogy csinálják.

2020. jan. 6. 17:33
 1/2 anonim ***** válasza:
napi 16-20 órát egy tonna koffeinnel.
2020. jan. 6. 17:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Én mindig úgy csinálom, hogy amikor végzek, hazamegyek, alszok 1-2 órát, és azt az anyagot, amit aznap előadásokon/gyakorlatokon átvettünk, megint átmegyek rajtuk. Ez egy 3-4 órás folyamat. (4-re szoktam végezni, és 6-tól 10 szoktam tanulgatni magyarul). Vizsgaidőszakban pedig összeülünk többen, akár egy koleszszobában, akár egy tanteremben, és reggeltől estig toljuk. A társaság sokat segít!
2020. jan. 6. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!