Mikroökonómiát csinálom már harmadszorra. Tippek hogy hogyan készüljek?
Már másodéves közgázos vagyok és harmadszorra vettem fel a mikrót. Más tárgyakkal sosem kínlódtam ennyit, mindig vagy megértettem vagy ha az nem is sikerült beseggeltem az elméletet. De általában simán megértem amit tanulok. Már több mint egy hónapja folyamatosan készülök a vizsgára (csak elmélet kell , számolások a zh-n voltak azok mennek de sajna a vizsgán nem lesz) de már nagyon kétségbe vagyok esve.
Amit olvasok azt értem, meg is tanulom a fogalmakat, de amit megtanulok, olvasok azt is elfelejtem, egyszerűen nem marad meg.
Az ábrákat amiket le tudtam rajzolni amikor tanultam és most próbálnám újból már nem emlékszem rá.
Muszáj átmennem de nem tudom hogy hogyan tanulhatnék még. Valaki tanács, tipp?
Más tárgyakkal nem volt problémám. Számvitel, gazdmatek,stb megvannak, megcsináltam. Az idei targyak is mennek, egyedül a mikró nem megy.
Megjegyzem rengetegen buknak rajta.
Azért járok közgázra mert érdekel és szeretem.
Nem pályaválasztási tanacsot kértem:)
Gratulálok!!
Én is ezzel küzdök:(
megkérdezhetem, hol tanulsz?
Szia
El tudnád mondani hogy hogy készültél fel a vizsgára? Én is PTE-s vagyok és a tanár szerint az eddigi legkönnyebb vizsgán csont nélkül megbuktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!