Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Na? Ki izgul? Holnapután itt...

Na? Ki izgul? Holnapután itt a nagy nap!

Figyelt kérdés

Ki hova jelentkezett és ki mennyire izgul? :) :)

Én már nagyon kezdek!

Ha felvesznek titeket másik városba akkor kolesz vagy albi? Ha utóbbi akkor mikor költöztök? :)

2010. júl. 20. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Én nagyoooooooooooooooon már több hete xD és ráadásul elfelejtettem a 11.-es bizonyítványomat elküldeni, így 16 pontot buktam, emiatt is parázok :S

A Miskolci Egyetemre jelentkeztem, és nem kell költöznöm ha felvesznek.

És te, kedves kérdező?=D

2010. júl. 20. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Esetleg pótfelvételi eljárás neked?
2010. júl. 20. 15:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kb. már május óta folyamatosan izgultam, szóval már nem maradt rá energiám:D Általános orvosnak jelentkeztem, a város még kérdéses, szóval csütörtökön kiderül és megy az albérlet keresés...:D költözés meg majd... vmikor...:D Te hova jelentkeztél?
2010. júl. 20. 15:49
 4/7 A kérdező kommentje:

Én is kegyetlenül izgulok... :D

Pestre jelentkeztem, Pázmányra és Corvinusra, ha nem jön össze akkor Pécsre megyek fizetősre, bár azt nagyon nem akarom...

Sajnálom hogy buktál 16 pontot, de jobban jártál mint az osztálytársam, ő a felsőfokú németjét rosszul küldte fel, aztán későn vette észre a felvin hogy nem fogadták el, amikor meg újra akarta küldeni már kicsúszott a határidőből.

2010. júl. 20. 15:50
 5/7 anonim ***** válasza:
engem tuti nem vesznek fel..292 pontom lett,de nemtom hogy lett ennyire rossz:Ssokkal jobbra számítottam,és ehhez képest jelöltem a sulikat...szóval ennek most ennyi
2010. júl. 20. 19:45
 6/7 anonim ***** válasza:

kb 60 ponttal vagyok a BME-n megjelölt szakjaim tavalyi ponthatárai fölött szóval egyáltalán nem izgulok. :)

Igen, albérlet, de még nem tudom mikor költözünk egy ismerősömmel.

2010. júl. 20. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:
holnaaap. nem izgulok amúgy, de remélem örömünkben fogunk berúgni:)
2010. júl. 21. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!