Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki mennyire izgul már az...

Ki mennyire izgul már az eredmények miatt?

Figyelt kérdés

22-ére gondolok itt :)

Ti otthon várjátok meg az eredményt? vagy mentek bulizni?

Én már baormira izgulok,de még mindig hátra van 9 nap ..Hihetetlenül távolnak tűnik :(

2010. júl. 13. 12:51
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
84%

Én nem.Nem mintha nem lenne miért.Ha a Jóisten úgy akarja,úgy is felvesznek,ha nem hát nem.Ha sikerül,örülni fogok,ha meg nem akkor egy évig elfoglalom magam hasznos dolgokkal,pl.nyelvtanulás és újra megpróbálom jövőre.

Szorítok neked!

2010. júl. 13. 13:17
 2/26 A kérdező kommentje:

Énis neked :) Tulajdonképpen én azért izgulok,mert határon mozgok, nem olyan túl sokkal van több pontom mint ami tavaly kellett, de reménykedem,hogy ha nem is csökkenteken, akkor marad majdnem minden úgy ahogy volt :)

Szeirntem én, ha nem vezsnek fel, elmegyek dolgozni :)

2010. júl. 13. 13:20
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Én pont úgy vagyok vele, mint Te :)
2010. júl. 13. 13:58
 4/26 anonim ***** válasza:
48%
Nem izgulok, mert bőven a tavalyi ponthatár felett vagyok, de várom már a vastag borítékot és hogy válogathassak a tantárgyak között.
2010. júl. 13. 13:59
 5/26 anonim ***** válasza:
84%
27 ponttal vagyok a tavalyi ponthatár felett, mégis izgulok picit. Hiába vagyok tisztában azzal, hogy 400 pont feletti helyeken ritkán emelkedik ennyit egyik évről a másikra. Amúgy megyek pop-ra 22.-én. Jobb, mint itthon megőrülni szép csendben. :D
2010. júl. 13. 14:02
 6/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát én messze vagyok Bptől :P De azért itt a helyi egyik szórakozóheéyre ülünk be estefele.. aztán iszunk vakulásig:P Főleg ha felvettek, ha nem akkor meg bánatunk miatt:P Itthon semmiképp nem maradnék, tuti csak forognéka sarokba:D
2010. júl. 13. 15:17
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem "csak" 90 km Pest, úgyhogy annyira nincs messze, meg úgyis szoknom kell, mert mindenképpen oda fogok járni ősztől. :D
2010. júl. 13. 15:21
 8/26 A kérdező kommentje:

Sok szerencsét nektek :)

Egyébként én Szegedre fogok járni :)

2010. júl. 13. 15:24
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Neked is sok sikert! És irigyellek Szeged miatt. Annyira imádom a várost, de nem engedtek oda, mert messze van. :(
2010. júl. 13. 15:33
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Izgulok, nagyon! :S:D

Amúgy reményeim szerint én is Szegedre fogok járni. :) Te milyen szakra jelentkeztél, kedves Kérdező? :)

Egyébként azt hiszem, megyek POP-ra 22.-én, mert itthon nem bírnám. :) :D

^^B^^

2010. júl. 13. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!