Nagy hiba, ha szakdolgozatomban van pár elütés?
Figyelt kérdés
Pedig leadás előtt vagy 100x átolvastam, és most újra olvastam és most vettem csak észre, hogy néhány helyen sajnos elkerülte a figyelmem pár elgépelés :(. Veletek is volt ilyen leadás után?2019. dec. 18. 22:13
1/5 anonim válasza:
Volt, és én marha kijavítottam, kinyomtattam, újra beköttettem és kikunyeráltam az adminisztrátortól, hogy hadd cseréljem ki... 🤦🏼♂️
Ne aggódj, tényleg senkit nem érdekelnek az elütések. Pihend ki magad.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ez megnyugtató :D Bár kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán elolvassák-e..
2019. dec. 18. 22:17
3/5 anonim válasza:
Férjem egyik évfolyamtársa beleírta a szakdolgozatába, hogy ha valaki odáig elolvassa, vesz neki egy rekesz sört. Senki se jelentkezett érte.
4/5 anonim válasza:
En random oldaltorest nyomtam az oldal középen, 1 evvel kesobb vettem észre, mikor mar reg nem is jartam egyetemre. Plusz volt sok elírás, pedig én is vagy 1000x átnéztem, a témavezetőm is
5/5 anonim válasza:
Nem olvassák ám el teljesen, csak kritizálják majd hogy így meg úgy szar, te meg védekezel majd :D....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!