Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni a vizsgadrukk...

Mit lehet tenni a vizsgadrukk ellen? Vizsgák előtt fél órával elkezdek leblokkolni, lezsibbad a kezem, és ha szóbeliről van szó, akkor ossze-vissza hibazok.

Figyelt kérdés
Nagyon zavaro, mert tudom, hogy mindig felkeszulok mindenre es az utolso percekben leblokkolok, es mint aki semmit se tudna

2019. dec. 14. 08:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Valeriana Harmony
2019. dec. 14. 12:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem ismernéd: A Valeriana Harmony macskagyökeret tartalmaz. A macskagyökér hatékony nyugtatószer, alvási zavaroknál segít (enyhe altató), a túlterhelt szívet nyugtatja, de idegesség esetén is alkalmazzák. A macskagyökér amellett, hogy nyugtat, fokozza a koncentrálóképességet is. A macskagyökér gyógyító hatását az idegrendszer működésének rendezésén, erősítésén keresztül fejti ki. Csökkenti az ingerelhetőséget és ezzel együtt visszafogja a fokozott idegi tevékenységet.
2019. dec. 14. 12:32
 3/8 A kérdező kommentje:

Koszonom !

Recept nélkül is lehet ilyet kapni?

2019. dec. 14. 12:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem először fejben próbáld helyretenni a dolgokat. Sokat tanultál, biztos mindent tudni fogsz. Nekem az is segített, hogy megnéztem előző évek feladatsorainak megoldásait, és ott látva, hogy mindenre van megfelelő válasz -ráadásul valahol max három sor/három számolás-, az megnyugtatott. Már ismert az ellenség, biztosan van megoldás, így ki is fog jönni a megoldás!
2019. dec. 14. 13:41
 5/8 A kérdező kommentje:

Igazabol tegnap nyelvvizsgaztam.

Vegig nyugodt voltam, de hogy odakerulten a varakozo terembe fel oraval elobb lezsibbadt a kezem es mindenem, azutan meg volt, hogy csak dadogni tudtam .. soha nem szoktam nyelvtani hibakat veteni v barmi, de most leblokkoltam, es nagyon elrontottam..

2019. dec. 14. 13:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze recept nélkül adják a gyógyszertárban pár száz forint. Nincs mellékhatása, de nem szabad sokat beszedni rövid időn belül és hosszútávon se szabad szedni, de vizsgaidőszakban belefér. Én is ezt használom, és segít.
2019. dec. 14. 14:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Macskagyökérnek nincs mellékhatása, sem hatása.

Én szedtem sokáig, nekem nem használt, semmit nem éreztem belőle. Ugyan olyan rosszul vagy egyáltalán nem tudtam aludni tőle, és nyugodtabb se voltam tőle. A szagát utáltam.

Meditálni próbálj megtanulni, annak több haszna van, mint a macskapisi szagú fű.

2019. dec. 15. 07:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez egy gyógyszer te IQ bajnok. Valeriana nevű gyógyszer, TV-ben is hírdetik. Az hogy te növényt eszel az a Te bajod :D Csak ne vezess félre másokat.
2019. dec. 15. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!