Mit lehet tenni a vizsgadrukk ellen? Vizsgák előtt fél órával elkezdek leblokkolni, lezsibbad a kezem, és ha szóbeliről van szó, akkor ossze-vissza hibazok.
Figyelt kérdés
Nagyon zavaro, mert tudom, hogy mindig felkeszulok mindenre es az utolso percekben leblokkolok, es mint aki semmit se tudna2019. dec. 14. 08:48
2/8 anonim válasza:
Ha nem ismernéd: A Valeriana Harmony macskagyökeret tartalmaz. A macskagyökér hatékony nyugtatószer, alvási zavaroknál segít (enyhe altató), a túlterhelt szívet nyugtatja, de idegesség esetén is alkalmazzák. A macskagyökér amellett, hogy nyugtat, fokozza a koncentrálóképességet is. A macskagyökér gyógyító hatását az idegrendszer működésének rendezésén, erősítésén keresztül fejti ki. Csökkenti az ingerelhetőséget és ezzel együtt visszafogja a fokozott idegi tevékenységet.
3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom !
Recept nélkül is lehet ilyet kapni?
2019. dec. 14. 12:55
4/8 anonim válasza:
Szerintem először fejben próbáld helyretenni a dolgokat. Sokat tanultál, biztos mindent tudni fogsz. Nekem az is segített, hogy megnéztem előző évek feladatsorainak megoldásait, és ott látva, hogy mindenre van megfelelő válasz -ráadásul valahol max három sor/három számolás-, az megnyugtatott. Már ismert az ellenség, biztosan van megoldás, így ki is fog jönni a megoldás!
5/8 A kérdező kommentje:
Igazabol tegnap nyelvvizsgaztam.
Vegig nyugodt voltam, de hogy odakerulten a varakozo terembe fel oraval elobb lezsibbadt a kezem es mindenem, azutan meg volt, hogy csak dadogni tudtam .. soha nem szoktam nyelvtani hibakat veteni v barmi, de most leblokkoltam, es nagyon elrontottam..
2019. dec. 14. 13:43
6/8 anonim válasza:
Persze recept nélkül adják a gyógyszertárban pár száz forint. Nincs mellékhatása, de nem szabad sokat beszedni rövid időn belül és hosszútávon se szabad szedni, de vizsgaidőszakban belefér. Én is ezt használom, és segít.
7/8 anonim válasza:
Macskagyökérnek nincs mellékhatása, sem hatása.
Én szedtem sokáig, nekem nem használt, semmit nem éreztem belőle. Ugyan olyan rosszul vagy egyáltalán nem tudtam aludni tőle, és nyugodtabb se voltam tőle. A szagát utáltam.
Meditálni próbálj megtanulni, annak több haszna van, mint a macskapisi szagú fű.
8/8 anonim válasza:
Ez egy gyógyszer te IQ bajnok. Valeriana nevű gyógyszer, TV-ben is hírdetik. Az hogy te növényt eszel az a Te bajod :D Csak ne vezess félre másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!