Hogy a fenébe lehet kibírni ezt a három napot?
Figyelt kérdés
Nem bírok már ülni a *eggemen,nem alszom,remeg a gyomrom.Már mindennel lefoglaltam magam,főztem,takarítottam,itthon nincs már mit tenni.Te hogyan töltöd az időt,hogy húzod ki?Hogy érzel most,felvesznek?
Köszi szépen,jó éjt Nektek és mindenkinek szorítok!
Sziasztok!
2010. júl. 19. 22:35
1/12 Tubarózsa 

válasza:

hali én is nagyon izgulok, próbálok nem gondolni rá, eddig minden esélyem meg van rá h felvesznek. és neked?
jó éjt neked is!
2/12 A kérdező kommentje:
Tetszik ez a "hali",klassz.
Ponthatár felett vagyok,szerintem felvesznek,de már egyszerűen nem tudok magammal mihez kezdeni:)
Lehet,holnap kifestem a lakást ;P
2010. júl. 19. 22:45
3/12 anonim 

válasza:

Annyira nem félek, mivel jóval a tavalyi ponthatár fölé kerültem és nem az ország egyik legjobb egyetemére adtam be a jelentkezésemet... Néha ígyis rám tör, hogy nem sokára vonalhúzás, de annyira nem rettegek, nincs gyomorgörcsöm, vagy mint érettségi előtt, az az érzés... :D
4/12 anonim 

válasza:

nincs mit aggódnom, mert van 467 pontom, tehát a tűkön ülés helyett teljesértékű munkatárs vagyok napközben az építkezésen:D
5/12 anonim 

válasza:

dettó, mint az utolsó válaszoló, csak 463 ponttal és diákmunkaként telemarketingnél :)
6/12 Tubarózsa 

válasza:

huh az jó sok pont:) Ti mentek csütörtökön erre a Pont ott partyra? kérdezőnek: milyen színű lesz a lakás? :) (első válaszoló voltam)
7/12 A kérdező kommentje:
Most sárga,milyen legyen?Inkább elhalasztom és ha felvettek kifestetjük sötétlilára ;D Legyen inkább fekete?
2010. júl. 20. 00:04
8/12 anonim 

válasza:

legyen zöld.
nem a ponthatárokat várom, hanem a vastag borítékot, az meg még jópár hét
9/12 Tubarózsa 

válasza:

fekete ne! inkább vmi vidám színt :)
10/12 A kérdező kommentje:
gyerekek,nem írtam komolyan sem a festést,sem a feketét,elvette az eszeteket ez a nagy várakozás??? ;D
2010. júl. 20. 00:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!