Hogyan fogok még ezt a 4 hónapot kibirni?
17 igazolatlanom van kaptam 2 papírt jegyzőtől, jöttek házat látogatni meg minden mostmár 1 órát sem lehet igazolatlanul hiányoznom :D
Valami tippeket adjatok hogyan birjam ki. Bejárós vagyok másik faluból a városba! :D
Várom a tippeket.
Le**rom az olyan válaszokat hogy: "jobb lett volna ha jártál volna te ***** vadállat." <- esetlegesen ha ezt akarnád irni akk válaszom: vannak elveim ennyi ^^
Egyszerű: Minden reggel felülsz a vonatra, buszra, elmégy az iskoláig és nem hiányzol igazolatlanul.
Esetleg még oda is figyelsz órán és akkor nem lesz olyan dögunalom az egész.
Én is ezt szoktam kérdezgetni magamba, hogy még fél év és elég soknak tűnik még, nehezen bírom én is,de hát muszáj.. egyébként fogd fel úgy hogy hamar elmegy, bíztasd magad... inkább figyelj oda az órákra úgy jobban megy az időő, meg hallgass zenét szünetbe.... ha nem megy iratkozz át..
Sok sikert! ha fél évet kibírtunk, fél lábbal is kibírjuk a hátralévő időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!