Csomi2006 kérdése:
Egyszerűen nem tudom megtanulni a vaktérképes dogára az anyagot, pedig már külön tanárhoz is járok és a föcitanár addig íratja újra amíg 5-ös nem lesz. Már bukásra állok. Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
2019. dec. 9. 14:03
3/7 anonim válasza:
Szomorú, hogy valakit azért buktatnak meg egy tantárgyból, mert egy vizuális memóriára épülő feladatot nem tud bemagolni...
Hallás után könnyebben jegyzel meg dolgokat?
4/7 anonim válasza:
Lehet neten olyat csinálni hogy felviszed a térképre a pontokat és azokra rákattintva kell megmondanod, hogy melyik melyik, vagy kiírja a megoldást. Amíg beírogatod az összeset, addig is tanulsz vele, és lehet hogy játékosan könnyebben fogod megtanulni.
5/7 anonim válasza:
Meg kell tanulni a világ összes városát, vagy hogy a fenébe nem tudsz megtanulni vaktérképes anyagot?
6/7 anonim válasza:
Kedves előző, Magy-Magyarország összes patakját, homokbuckáját és pocsolyáját kell tudni.
Kedves kérdező, találgatok: Lados tanár úr?
7/7 anonim válasza:
Esetleg ezt tudom ajánlani: [link]
én régen ezzel gyakoroltam. nincs benne minden, de sokféle van és szerintem segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!