Mit csináljak ha egyszerűen nem vagyok jó töriből?
Figyelt kérdés
Akármennyit tanulok,a tz-im mindig 2esek lesznek. Elegem van már.. ötletek?2019. ápr. 8. 16:14
1/5 anonim válasza:
Szerintem tanulj... És ne csak a könyvet olvasgasd. Készíts magadnak jegyzeteket és abból tanulj. Egyébként a törit meg kell tanlni mást nem tudsz vele tenni úgyanúgy mint sok ezer embernek sikerült.
2/5 anonim válasza:
Nem lehet hogy a technikàd rossz? Nekem színessel kiemelés+ elmetérkép+ hangosan tanulàs segített. Esetleg pluszban, amit tanulsz arról nézhetsz videót youtubeon.
3/5 anonim válasza:
Zanza tv, legjobb megoldás bármire. :D
De egyébként komolyan, ne csak tankönvyből tanulj, színtesítsd ki valahogy ez egészet. Ábrák, kiemelő, kulcsszavak kiírása, videókat is kereshetsz neten. A zanza tv pedig tényleg jó.
Más tárggyal is van problémád amúgy? Mert a töri tényleg tipik magolós tantárgy.
4/5 A kérdező kommentje:
Töri és a matek ami nem nagyon megy :/
2019. ápr. 8. 19:56
5/5 anonim válasza:
Esetleg a tanár utál Téged? Vagy gyengén magyaráz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!