Érdekli a munkáltatót hol diplomáztál?
Gazdasági diplomát szeretnék,gazdálkodási és menedzsment szakon.Mivel munka és gyerek(3 gyerek) mellett csinálnám,nagyon csábító a Kodolányi J. és a Gábor D. egyetem távoktatása.
Kérdésem,hogy a munkáltatót fogja e érdekelni,hogy egy gyengébb egyetemen diplomáztam?
Szakmai tapasztalatom van, sales manager vagyok egy kis cégnél,innen szeretnék egy nagy multihoz bekerülni,de nincs meg a diplomám.
Az elsőt megerősítem.
Nézik hol végezted, ha többen jelentkeznek hasonló kvalitással, biztosan nem a Kodolányi vagy Gábor Dénes lesz a befutó, főleg hogy elég rossz a hírük a munkáltatók körében is. A magyar egyetemek egyébként is szarok, de a nevesebb egyetem még mindig hoz vmi színvonalat, a többi még annyit sem.
3 gyereked van, ez jobban fogja érdekelni, pláne, ha még kicsik, és neked kellene otthon maradnod velük, ha betegek.
Amúgy ha olyan "tucatszakot" végzel, akkor jobban érdekli.
Illetve a levelezősök általában hátrányvan vannak a nappalisokhoz képest.
Ezek kb mindenhol igazak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!