Ha elvégzem a BsC-t egy kevésbé neves egyetemen, majd egy nevesebb egyetemen MsC-t, akkor fogja érdekelni a munkáltatót, hogy hol szereztem az alapdiplomát?
Mentek már METU-ról Corvinus-ra mesterre, sőt kapaszkodj meg, Agliába is. A linkedin remek dolog, pont az ilyen kutakodások elvégzésére.
Még a METU jobbnak számít ezek a magánintézmények közül, (ha alapképzésekről van szó, CEU, Andrássy azért más tészta) te is írtad, hogy valamilyen szinten a szakmádban dolgozol, irodai munkát.
Egy edutus-al még ennyit sem tudtál volna kezdeni.
Egyébként mérlegelni kéne, hogy mennyire érné meg, hogy megint 2 évet kihagysz a munka világából, és szakmai tapasztalat gyűjtése helyett visszaülsz az iskolapadba.
Persze ha nappalis képzésre gondoltál.
Lehet egy szakközgazdász másoddiplomás képzés, vagy levelezős szak jobb lenne. Persze azok meg drágák, azt aláírom.
Azt fogják nézni, hogy milyen plusz tevékenységeket végeztél: TDK, szakkoli, szakmai munka...
Pluszpont a jó egyetem, de csak amiatt nem fognak behívni, és egy rossz egyetem miatt sem fognak elutasítani, ha látják, hogy csináltál valami hasznosat is egyetem mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!