Megteheti ezt egy testnevelés tanár?
Az elmúlt tesiórákon röplapdázni tanultunk, ütéseket, érintéseket gyakoroltunk(pár osztálytársammal néha kifogásolható volt a magatartásunk a tanár úr szemében, de semmi olyat nem csináltunk ami akadályozta volna az óra menetét pl:nem azt a feladatot gyakoroltunk amit kellett volna, hanem olyat ami kevésbé ment). Amikor felmérésre került sor néhány diák (köztük én is) nem kapott lehetőséget a feladatok bemutatására, hanem egyest kapott (minden órán részt vettünk, csak az előbb említett rendetlenség miatt gondoltunk erre a "megoldásra", illetve hozzátenném hogy ez a tanár néhány diákot pozitív diszkriminációban részesít, főleg a nyalizós strebereket, de az én baráti körömet egyenesen utálja). Kis történetem után feltenném a kérdést: Megteheti, hogy egyest ad ilyen módon, vagy próbáljunk reklamálni estleg az osztályfőnöknél/igazgatóságnál? Egyébként 11.-es gimis osztályról van szó.
Ui.: ha valami nem tiszta a történettel kapcsolatban, akkor szívesen mesélek még.
A válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!