Mennyire lenne gáz szülővel menni egyetemi nyíltnapra?
Figyelt kérdés
Apukám ragaszkodik hozzá, hogy elkísérjen. Néztem már ilyen egyetemi nyíltnapos videót és senkit nem láttam szülővel menni.
Itt már a legtöbben akik mennek múltak 18-ak én decemberben fogok. Ami azt illeti apukám eléggé félt.. Eddig még nem engedett el Pestre egyedül még a west endbe sem.
2019. nov. 14. 19:53
1/5 anonim válasza:
Szerintem a lőtéri kutyát nem fogja érdekelni. Ez az egyik előnye az egyetemnek a középiskolával szemben, hogy alapvetően mindenki a saját dolgával foglalkozik, nem a másikéval. Így legalább apukád is megnyugszik egy kicsit.
3/5 anonim válasza:
Mert a nyíltnapos videóba nem vágják bele a szülőket.:)
Nyugodtan menj apukáddal, senkit nem fog érdekelni. Az egyetemen meg akár mondhatod neki, hogy igyon egy kávét amíg körbenézel, így mindketten nyugodtak lehettek.
4/5 anonim válasza:
Mikor én voltam (3 éve) akkor több ember is volt a szüleivel.
Senkit nem érdekelt :)
5/5 anonim válasza:
2 évvel ezelőtt én is anyukámmal mentem a BME-re. Ő is nyugodtabb volt így, de azt hiszem én is.:) Sokan voltak szülőkkel, sőt még a beiratkozásra is sokakat elkísértek az ősök.😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!