Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ma olyat tettem, amit még...

Ma olyat tettem, amit még soha ezelőtt. Szerintetek ha kiderül, mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Ma az iskolában a PET-palackomat a papírgyűjtő szelektívbe dobtam, mert a műanyag-üveg a folyosó másik végén volt, és sietnem kellett a kövi órára. Természetesen azóta is bánom, óra után visszamentem hogy áttegyem a műanyag-üveg-be, de már nem volt ott a papír szelektív. Valszeg kiürítették és észre vették hogy van benne egy PET-palack. Ha kiderül hogy én voltam, mennyire súlyos büntetésre számíthatok?

2019. nov. 7. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Életfogytiglan.
2019. nov. 7. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly?
2019. nov. 7. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A pokol tüzében fogsz égni örökké.
2019. nov. 7. 21:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Komolyabb büntetésre ne számíts, esetleg tesznek egy megjegyzést, hogy ejnye, máskor figyelj jobban.
2019. nov. 8. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!