125ccm motorral elkaptak azt mondtam 50 ugytudom. Bekérették megvizsgálásra. Kiderül hogy 125 elvehetike a jogsimat B és T ből? És mennyi birságra számithatok?
Jó sokat, alsó hangon 100e Ft biztosan lesz a bírság.
Azt nem tudom, hogy a B-s jogsid is ugrik-e, hogy hogy A-ra nem szerezhetsz majd jogosítványt 2 évig, az szinte biztos (eltiltanak a jogosítvány megszerzésétől)
Plusz elköveted a biztosítási csalás BŰNCSELEKMÉNYÉT is. Ezért már nem csak pénzbírság, hanem akár letöltendő börtönbüntetés is járhat (jelenleg akár 1 év)! Persze ha nincs priuszod, akkor nem fognak bevarrni a börtönbe. De a pénzbírág jókora lesz és/vagy közmunka. Ezt a pénzbírságot természetesen úgy értem, hogy a fent említett bírságon FELÜL kell majd megfizetned. Tehát kapsz egy jókora összeget, amiért nem volt adott kategóriára jogsid. Plusz kapni fogsz egy jókora összeget a biztosítási csalás miatt. Mennyinél is tartunk? 300-e körül...? Plusz a biztosító is követelni fog rajtad egy csomó fedezetlenségi díjat, és az tuti, hogy náluk tiltólistára kerülsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!