Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit mondjak a tanárnak? :D

Mit mondjak a tanárnak? :D

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy két hét múlva esedékes egy dedikálás amire nagyon szeretnék elmenni, de elég messze van a helyszín, így az egész napot ki kellene vennem az utazás miatt. Viszont mivel aznapra esik a dedikálás, amikor gyakorlatom is van a suliban - elvileg csak táppénzes papírral tudom kivenni azt a napot - táppénzre kellene elmennem.

Azon felbuzdulva, hogy a múltkor egy osztálytársam elkéretőzött és a tanár megengedte neki azzal, hogy azt a napot később "ledolgozza" én is szerrtnék ezzel bepróbálkozni. :D A bökkenő csak annyi, ha őszintén bevallom neki miért mennék el biztos nem enged el, mert nem vagyok épp a szíve csücske. Szóval csak egy jó kis indokot kellene kitalálnom miért utazok el az ország másik felébe. Az elég gyenge indok, hogy a szememmel megyek kezelésre? (Nem olyan rég volt vele kisebb gondom, azért gondoltam erre) :D Vagy esetleg tudnátok segíteni kitalálni valami frankót? :D

2019. nov. 1. 18:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
6.vagyok, még nem olvastam a többi kommentet, de arra tippelek, hogy te olyan valaki vagy, aki új a tanári pályán, és még a gyakorlati időszakát tölti egy iskolában a tanulmányai végezte után, vagy esetleg közben:) Hát szerintem akkor menjél nyugodtan el a dedikálásra, szerintem egy napra nem okoz gondot, meg tudják oldani a helyettesítést, és akkor majd máskor , más témában tartasz a gyerekeknek előadást. :)
2019. nov. 2. 18:09
 12/12 A kérdező kommentje:

Kedves vagy, ha érdekel konkrétan mi is lesz a szakmám nézd meg az előző kommentemet. :D De Isten mentsen, hogy a tanári pályára kerüljek. :'D

2019. nov. 2. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!