Mit mondjak a tanárnak? :D
Az a helyzet, hogy két hét múlva esedékes egy dedikálás amire nagyon szeretnék elmenni, de elég messze van a helyszín, így az egész napot ki kellene vennem az utazás miatt. Viszont mivel aznapra esik a dedikálás, amikor gyakorlatom is van a suliban - elvileg csak táppénzes papírral tudom kivenni azt a napot - táppénzre kellene elmennem.
Azon felbuzdulva, hogy a múltkor egy osztálytársam elkéretőzött és a tanár megengedte neki azzal, hogy azt a napot később "ledolgozza" én is szerrtnék ezzel bepróbálkozni. :D A bökkenő csak annyi, ha őszintén bevallom neki miért mennék el biztos nem enged el, mert nem vagyok épp a szíve csücske. Szóval csak egy jó kis indokot kellene kitalálnom miért utazok el az ország másik felébe. Az elég gyenge indok, hogy a szememmel megyek kezelésre? (Nem olyan rég volt vele kisebb gondom, azért gondoltam erre) :D Vagy esetleg tudnátok segíteni kitalálni valami frankót? :D
Tudnak róla itthon. :D Nem tud elkérni, mert mint mondtam, csak táppénzes papírral hiányozhatok, másrészt pedig felnőttoktatási rendszerben vagyok, így max. magamnak tudnám igazolni, de ez az opció csak hétfő, kedd, szerdán játszik, ez a nap pedig péntek lesz. De köszönöm az ötletet.
A kedvenc írónőmé, Colleen Hoover-é, aki egyébként most először jön ide Amerikából. :)
Sajna nem játszik, idén már voltam, kontrollra pedig csak jövőre kell visszamennem. Azért köszönöm az ötletet. :D
Uu, nagyon köszönöm, kicsit átköltve, de szerintem ez lesz a befutó. :D
Igaz nem sok köze van a válaszodnak a kérdésemhez, azért válaszolok.
Hála Istennek nem. :D Ösztöndíjat kapok, ezért kell a táppénz, mert, ha hiányzok ezt a keveset is megcsapolják.
Kisgyermenevelő-gondozó OKJ-n tanulok, és külsős gyakorlatról van szó, amit szigorúan vesznek, jelenléti ívet töltünk ki, meg minden, így hiába nem vagyunk ott teljes munkaidőben mi is "dolgozunk".
Nem, nem lenne aznap semmi különleges, csak a bölcsődei csoportokban vagyunk felosztva 2-3-asával, így azért látszana, hogy hiányzom, de biztos vagyok benne, hogy a mentorommal meg tudom beszélni a dolgot, a "főnökasszonnyal" - nekem tanárommal - más a helyzet.
NEM tudnak a szüleim igazolást adni, magamnak igazolhatok hétfőn, kedden, szerdán, ez pedig pénteki nap lesz, tehát pont beleesik a gyakorlatba. Nem, nem velük megyek, ők agybajt kapnának ott, amekkora fangörcseim lesznek. :D
Persze, mert nem igazán vagyok otthonról eljárós típus, így örülnek neki, hogy kimozdulok. :D A többi kérdésedre feljebb már válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!