Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit mondjak a tanárnak, hogy...

Mit mondjak a tanárnak, hogy miért nem mentem két hónapig iskolába?

Figyelt kérdés
Van orvosi igazolásom, egyéb okok miatt nem jártam suliba. Középiskolás vagyok. Szüleim tudnak róla, csak ha a tanárok megkérdezik, akkor mit mondjak nekik?
2018. márc. 3. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan egészségügyi probléma miatt, amelyről nem szeretnél beszélni.
2018. márc. 3. 12:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Konkrétabban? A tanáraim nem elégszenek meg ennyivel.
2018. márc. 3. 13:02
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Meg kell elégedniük.
2018. márc. 3. 13:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Még valaki?
2018. márc. 3. 16:22
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
2 hónapos hiányzással szerintem alap az évismétlés úgyhogy ezzel is gondok lehetnek.
2018. márc. 3. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell konkretat mondanod, senkinek semmi köze hozzá, ha tudod igazolni.

-Miért nem jöttél iskolába?

-Egészségügyi és családi problémák miatt, amiről nem szeretnék beszélni.

Ennyi. Nem faggatózhatnak a tanárok, ha mégis, megvan a jogod hozzá, hogy ne válaszolj. Én ugyan nem hiányoztam hónapokig, de egyszer egy nagyon fontos napról igen, a tanár elkezdett faggatni (pedig egyetemről beszélünk...)meg igazolást kérni (ahol nem is kellene igazolást adni, mert van x óra amiről hiányozhatsz...), Annyit mondtam rá, hogy sajnálom, erről nem beszélhetek, bármennyire is kérdezgeti.

Nem kell túlspilázni a dolgokat.

2018. márc. 4. 09:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2018. márc. 4. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!