Mi tévő legyek ekkora szégyen folt után?
Jelenleg másodéves hallgató vagyok az egyik vidéki egyetemen. Az első évem az viszonylag simán ment és minden targyam sikerült. Viszont most masodevben jóval több tárgyat vettek fel és több nehezebb is volt közöttük. Az egyik ilyen egy matekos tárgy. Nos, ez annyira nem lett volna vészes ,legalábbis a kettes vagy hármas megszerzése belőle ,ugyanakkor annyira nem volt rá időm és energiám ezzel foglalkozni ,hogy sajnos éppen megbuktam belőle. Azóta nincs étvágyat ,egyfolytában stresszes vagyok és gyomorgorcsom van. Annyira szegyenlem ezt az egészet és annyira csalódtam magamban ,hogy az leírhatatlan...már azon is gondolkodtam ,hogy be fogok járni gyakorlatra csak azért ,hogy a többiek ne sejtsek ,hogy megbuktam :(.
Nektek osszessegeben mi a véleményetek erről ? Ti leneznetek egy magam fajta bukott embert?..
Elvileg mindenhol kell lennie.
BME-n van egy ilyen összefoglaló "TANULMÁNYI ÉS VIZSGASZABÁLYZAT", amiben jól le van írva minden: [link]
"Pótzárthelyi dolgozat (pótZH): A zárthelyi dolgozat (ZH) pótlása vagy javítása. ... Pótlás a meg nem írt, vagy elégtelen eredményű, javítás a legalább elégséges eredményű zárthelyi esetén lehetséges."
Keress az egyetemed honlapján valami hasonló dokumentumot, abban le kell hogy írva legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!